Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
Regidoria d'Infància del Masnou. Especial Carnestoltes.
 
 
Properes activitats
 
 

Taller per a maquillar-se i fer les màscares que portarem per celebrar el Carnestoltes.Places limitades. 

Inscripcions: Cal inscripció prèvia a b.masnou.jc@diba.cat o trucant al 93.557.18.88

 
Taller complements de disfresses, xocolatada i concert. Organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració d'AJTEM i l'EMUMM.
 
 
 
Concurs de disfresses, animació i xocolatada. Organitzat per Luz del Alba amb la col·laboració de l'Ajuntament del Masnou. Més informació al telèfon 600800148.
 
Amb espectacle, música, manduca de bruixa, foc i gresca per a tots els públics. Organitzat per la Colla de Diables amb la col·laboració de l'Ajuntamnet.
 
 
 
Amb concurs de comparses i carrosses. A les 12:30h final als jardins de Països Catalans. Actuació infantil de La Tresca i la Verdesca i botifarrada popular a càrrec d'AJTEM. Organitzat per l'Ajuntament i la Comissió de Festes.
 
Tothom de dol, cercavila i sardinada popular. Organitzat per l'Ajuntament del Masnou amb la col·laboració del Centre Obert Maricel i Luz del Alba.
 
 
 
Hora del Conte a càrrec de Gemma Ventura. Per a infants de 4 a 7 anys. Entrada lliure amb aforament limitat.
 

Activitat per a infants de 0 a 12 mesos, a càrrec de Marta Estruch, musicoterapeuta.

Inscripcions: cal inscripció prèvia a b.masnou.jc@diba.cat o trucant al 93.557.18.88

 
 
 
Activitat familiar on, mitjançant diferents elements com la taula de llum, les ombres xinesques o els jocs de taula, els participants poden jugar i experimentar amb la llum, els colors i la foscor, passant així una tarda màgica.
 
Hora del conte a càrrec de La Tabola Teatre. Adreçat a infants a partir de 5 anys. Entrada lliure amb aformanet limitat.
 
 
 

Una obra familiar de l'Espai Escènic Ca n'Humet on coneixerem a dos científics il·luminats que viatgen en un gran globus estàtic. Import 3€. Venda d'entrades a http://www.quedat.cat/Detalls/Entrades/15646/tripula-farres-brothers o a taquilla, una hora abans de l'espectacle.

     
 
 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00