Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
ESPAI ESCÈNIC CA N'HUMET - Programació Octubre 2017
 
 
Properes activitats
 
 


Company és la historia d´un solter i cinc parelles casades d´amics seus. Aquests amics volen i busquen la manera que trobi una parella estable i “assenti el cap”. En un to de comèdia apareixeran totes les pors, els recels i anhels del protagonista així com també es dibuixarà un retrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les coses positives i d´altres potser no tant. Company és una de les comèdies musicals més reconegudes i alabades de Broadway, guanyadora de set premis Tony (amb 14 nominacions).

Representacions: Divendres 6 d´octubre, a les 21.30 h / Dissabte 7 d´octubre, a les 21.30 h / Diumenge 8 d´octubre a les 19 h / Dijous 12 d´octubre, a les 19 h / Divendres 13 d´octubre, a les 21.30 h / Dissabte 14 d´octubre, a les 21.30 h

Preu: 10 € / Venda d´entrades: reserves a gatentrades@gmail.com, al 608491336 (veu o Whatsapp) i una hora abans de cada espectacle a la taquilla.

 
 
 


La Jove Orquestra de Cambra del Masnou oferirà, amb motiu dels actes commemoratius del 150 è aniversari del naixement del mestre Lluís Millet i Pagès, la Simfonia de les joguines, un espectacle pedagògic interactiu adreçat a infants d´edats compreses entre els 4 i els 12 anys i públic familiar en general, que vol explicar com es forma la música i què és una orquestra. En Wolfy, el director màgic, els durà a conèixer músiques com les tradicionals catalanes: La flauta màgica, de Mozart; Les quatre estacions, de Vivaldi; Canon, de Pachelbel; la Simfonia de les joguines i, en aquesta ocasió, peces de Lluís Millet i Pagès.

Espectacle gratuït.

 
 
 


En Josep Traver (guitarra) i en Jaume Maristany (saxo/flauta) tornen amb una nova producció exclusiva per  l'Espai Escènic Ca n'Humet.En aquesta ocasió el duet convida a la cantant Laura Simó, una de las millors veus del panorama jazzístic del nostre país, amb una extensa trajectòria professional en la que destaquen col·laboracions amb Tete Montoliu i Francesc  Burrull, entre molts d'altres. Acompanyants per una base rítmica de luxe formada per David Simó (bateria) i en Pere Loewe (contrabaix), formant d´aquesta manera un quintet eclèctic molt interessant. Novament han preparat un repertori de jazz vocal i instrumental amb una formació inèdita per tal de sorprendre al públic masnoví.

Preu 10 € / Entrades: Anticipada a www.quedat.cat i a Taquilla (una hora abans de l'espectacle)

 
 
       
 
 

Espai Escènic Ca n'Humet
Carrer de Fontanills, 77-79, 08320 El Masnou
Tel. 93 557 18 51