Anar a la plana de números del butlletí
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
L'ACTUALITAT DEL MASNOU - Del 8 al 15 de setembre de 2017
NOTÍCIES

Avui, divendres 8 de setembre, oneja de nou la bandera vermella a les platges del Masnou. Seguint les indicacions de l’Agència Catalana de l’Aigua, que ha activat avisos de “Precaució” per les precipitacions registrades ahir tarda i la matinada d’avui a diferents municipis, l’Ajuntament prohibeix el bany. Consulteu l'estat de les platges en tot moment

El catedràtic de ciència política a la Universitat Pompeu Fabra, Ferran Requejo, va ser el responsable de pronunciar la conferència institucional emmarcada dins dels actes per celebrar la Diada Nacional de Catalunya al municipi. En uns dies d´alta intensitat política,  la tarda de dijous, 7 de setembre, a la sala consistorial de l´Ajuntament, Requejo va desgranar una sèrie d´elements per donar resposta a la pregunta que titulava la ponència "2017: l´any clau per a Catalunya?". L'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, va ser l'encarregat de presentar-lo i d'iniciar i cloure l'acte.

El Club Nàutic El Masnou ja ho té tot a punt per a la 30a edició de la Setmana Catalana de Vela, que reunirà més de mil regatistes i gairebé 750 embarcacions de diverses classes. La celebració serà els dies 9, 10 i 11 de setembre i inclourà una gran diversitat d'activitats lúdiques per als visitants.

L’Ajuntament continua aplicant mesures per millorar la situació de la neteja al municipi. Després de la recent contractació de la neteja del parc de Vallmora i de la riera d’Alella, el dimarts 29 d’agost es va posar en marxa un equip de la brigada de tardes, format per tres operaris de personal propi, que, de dilluns a divendres, es dedicarà a reduir els desbordaments dels contenidors en les catorze àrees més saturades del municipi.

En aquests moments s’està treballant en el Pla de xoc de voreres i calçades al Masnou per a l’any 2017. Properament es publicarà el llistat de carrers on hi ha prevista una millora i el calendari aproximat. L’import total previst en el Pressupost destinat a aquest Pla per al  2017 és de 500.000 euros.

La gent gran o les persones amb dificultats de mobilitat tindran prioritat
 
AGENDA
L'acompanyament
08.09.2017 - 15.30h
Exposició itinerant de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Lloc: Biblioteca Joan Coromines

Visita guiada

Lloc: Museu Municipal de Nàutica del Masnou

Visita la Mina d'Aigua del Masnou
10.09.2017 - 11.00h
Visita guiada gratuïta (Es farà també una visita a les 12 h)

Us convidem a submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d'aigua Cresta i Malet, que formen part d'un laberint de galeries de 27 km.
Cal inscripció prèvia que podeu fer clicant aquí. (Activitat programada dins dels actes de la Setmana Catalana de la Vela).

Lloc: Plaça d'Ocata

Lloc: Plaça de l'Onze de Setembre

Itinerari guiat gratuït

Us convidem a un emocionant i enriquidor passeig pels carrers, edificis i racons més sorprenents de la vila del Masnou.
Cal inscripció prèvia que podeu fer clicant aquí

Lloc: Parròquia de Sant Pere

'Contes darrere la finestra'
16.09.2017 - 11.00h
Hora del Conte
A càrrec de Noemí Caballer

Lloc: Biblioteca Joan Coromines

Un repte amb pistes escampades per tota la població, enigmes i proves esbojarrades que haureu de fer amb un telèfon i un compte d'Instagram.

Lloc: Plaça de l'Església

Celebració per als alumnes, exalumnes i persones vinculades als cinquanta anys de vida de Ca la Rita.

Lloc: Pati de la llar d'infants

La Ganga al Carrer
16.09.2017 - 10.00h
Els comerços del carrer de Sant Miquel i rodalia trauran els seus productes al carrer a preus de ganga.

Lloc: Carrer de Sant Miquel (tram comprès entre Roger de Flor i Pintor Domènech Farré)

 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00