Anar a la plana de números del butlletí
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
L'ACTUALITAT DEL MASNOU - Del 18 d'agost a l'1 de setembre de 2017
NOTÍCIES
Bandera vermella: Prohibit el bany a les platges del Masnou fins a nou avís

Protecció Civil desactiva l' alerta del Pla especial d'emergències per inundacions de Catalunya (INUNCAT). Bo i això, continua la prohibició de bany a les platges del Masnou amb motiu de les pluges registrades aquests dies, que han provocat una alteració temporal de la qualitat de les aigües. Vegeu el comunicat

El catedràtic de ciència política a la Universitat Pompeu Fabra (UPF, Barcelona) Ferran Requejo serà l'encarregat, el proper dijous 7 de setembre, de pronunciar la conferència institucional amb què l'Ajuntament inicia la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Vegeu el ban de l'alcalde.

En aquests moments s’està treballant en el Pla de xoc de voreres i calçades al Masnou per a l’any 2017. Properament es publicarà el llistat de carrers on està prevista una millora i el calendari aproximat. L’ import total previst en el pressupost destinat al Pla de Xoc de Voreres i Calçades 2017 és de 500.000 euros.

El Departament de Manteniment, Serveis Municipals i Paisatge va començar a retirar  ahir, dia 29 d’agost, l’excés de canyes i restes de riuades de la llera del tram de la riera d’Alella comprès dins el terme municipal del Masnou.

L’Ajuntament ha posat fil a l’agulla per fer realitat el projecte “No puc esperar!”, de l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU Catalunya) al municipi del Masnou, tal com recollia la declaració institucional presentada pel Grup Municipal del PSC-CP d'adhesió al projecte, aprovada per unanimitat al Ple municipal del 18 de maig passat. L’objectiu principal de la declaració és contribuir a millorar la qualitat de vida dels qui pateixen aquesta malaltia i ajudar a normalitzar el seu dia a dia, facilitant-los la utilització d’un lavabo de manera gratuïta i urgent.

L´alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, ha fet un ban per demanar a les entitats i la ciutadania del municipi que participin en la manifestació convocada pel Govern de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, el proper dia 26 d'agost, a les 18 h, a la ciutat de Barcelona, sota el lema “No tinc por”. Vegeu el document adjunt a la notícia.

L'Ajuntament del Masnou s'ha afegit a les mostres de condol pels atacs terroristes ocorreguts ahir a Barcelona i Cambrils. Per aquest motiu, divendres 18 d'agost, s'han fet cinc minuts de silenci a les 12 h, davant l’Ajuntament i a la resta d'equipaments municipals, en senyal de condemna i per reiterar el rebuig a qualsevol tipus de violència.

 
AGENDA

Realitzarem el muntatge de diferents peces de bijuteria per tal d'aprendre a utilitzar els materials més adequats, i les diferents tècniques de muntatge.
Els materials que s'utilitzen són pedres semiprecioses, fornitures de metall, cuir, etc.

Lloc: Edifici Centre, carrer Italia, 50, El Masnou (Aula num. 3)

A càrrec de Ferran Requejo, catedràtic de ciència política a la UPF

Lloc: Ajuntament (sala capitular)

L'acompanyament
08.09.2017 - 15.30h
Exposició itinerant de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Lloc: Biblioteca Joan Coromines

Visita la Mina d'Aigua del Masnou
10.09.2017 - 11.00h
Visita guiada gratuïta

Us convidem a submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d'aigua Cresta i Malet, que formen part d'un laberint de galeries de 27 km.
Cal inscripció prèvia que podeu fer clicant aquí.

 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00