Anar a la plana de números del butlletí
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
L'ACTUALITAT DEL MASNOU - De l'11 al 18 d'agost de 2017
NOTÍCIES

Dijous, 10 d'agost, s'ha contractat l'execució de les obres del projecte d´adequació de terrenys municipals per a la seva utilització com a correcans. L'obra preveu la creació d´aquests espais als jardins de la Nimfa, al carrer dels Ametllers i al Bellresguard; alhora que també es reformaran els ja existents als Pinetons i al parc del Mil·lenari.

El 16 d’agost s’iniciaran els treballs de desherbatge i neteja del parc de Vallmora, que tindran una durada aproximada de tres setmanes. Després de mig any des de la inauguració de la primera fase d’aquesta zona verda del municipi, el manteniment previst per l’empresa constructora (responsable del manteniment del parc fins a final de 2017) es considera insuficient. Per aquest motiu, l’Ajuntament, amb l’objectiu de reforçar les tasques de conservació d’aquest espai, ha contractat una empresa especialitzada i amb els recursos necessaris per portar a terme les feines de desherbatge dels talussos del parc.

La Generalitat de Catalunya ha impulsat una campanya de sensibilització pel que fa a la seguretat a la platja durant l'estiu. En aquest web trobareu, entre d'altres, recomanacions que fan referència al bany, l’exposició al sol, la pràctica d'esports aquàtics o consells sobre casos de temporal amb grans onades. A més, també inclou consells sobre joguines aquàtiques i flotadors, l’estat de les platges, la qualitat de les aigües de bany i la presència de meduses a la platja que us interessi. 

La platja d´Ocata va acollir, el cap de setmana del 5 i 6 d'agost, la sisena prova del circuit de vòlei platja Svatour, que va comptar amb gairebé 380 participants i 28 pistes de joc. El regidor d'Esports, Jordi Matas, va assistir al lliurament de premis.

 
AGENDA
Com vivien els nens i nenes romans? A què jugaven? Vine a Vallmora a descobrir com jugaven en l'antiguitat, quins jocs utilitzaven i els materials amb què estaven fets. Una manera lúdica d'aprendre sobre el nostre passat romà!

Lloc: Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (c/ Ernest Lluch, 40. Teià)

Preu: 3,5 euros adults i 2,5 infants

Durada: 1 h

Visite à la Mine d'Eau du Masnou / visite guidée gratuite

Vous êtes invités à  plonger sous terre pour découvrir un circuit de mines d'eau Cresta i Malet qui fait partie d´un labyrinthe de galeries de 27 km.
Préinscription nécessaire. Pour vous inscrire, cliquez ici.

Lloc: Plaça d'Ocata

Organitza: Museu de la Nàutica del Masnou

Deixalleria mòbil
16.08.2017 - 09.30h
Horaris: De Maig a Octubre: Dilluns tancat. De dimarts a dissabte, de 9.30 a 13 h i de 16 a 19 h. Diumenge, de 10 a 13.30 h De Novembre a Abril: Dilluns tancat. De dimarts a dissabte, de 9.30 a 14 h i de 16.30 a 18.30 h. Diumenge, de 10 a 13.30 h

Lloc: Pau Casals

Durada: Del 16 al 20 d'agost (dia 15 d'agost festiu)

 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00