Anar a la plana de números del butlletí
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
L'ACTUALITAT DEL MASNOU - Del 4 a l' 11 d'agost de 2017
NOTÍCIES

Durant aquest estiu, hi ha prevista la realització de diverses actuacions de millora als centres d´ensenyament públic del Masnou, la majoria centrades en obres de manteniment i d´eficiència energètica.

El darrer matí de juliol, dilluns 31, va quedar inaugurada la platja per a gossos del Masnou. Aquesta mateixa setmana, el 4 d´agost, s'ha posat en funcionament el nou ús d'aquesta platja coincidint amb l´entrada en vigor del nou text refós de l´Ordenança de tinença d´animals al municipi.

Dilluns, 31 de juliol, es va signar un conveni fruit del treball de col·laboració entre l'Ajuntament del Masnou i tres entitats socials del municipi (Càritas, Creu Roja, i Fundació Temps i Compromís) per tal de crear el Centre de Distribució d'Aliments La Sitja.

L'Ajuntament del Masnou, a través de la Regidoria de Turisme, ha convocat un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram. Aquest concurs, que s'estendrà fins al 31 d'agost, consisteix a publicar en aquesta xarxa social fotografies de racons especials i amb encant del Masnou durant l'estiu, amb l'etiqueta #RaconsdelMasnou.

El panteó de la família Pagès i Fàbregas, que data de 1926 i està ubicat al Cementiri Municipal del Masnou, ha estat seleccionat entre els finalistes de la categoria de Millor monument al Concurs de Cementeris d'Espanya.

L'edició d'enguany del programa d'activitats d'estiu que engloba el Casal Artístic i el Campus Esportiu, el Fakaló, va finalitzar amb dues festes de cloenda el divendres 28 de juliol a la tarda, a l'escola Ferrer i Guàrdia (per als participants al Casal) i al Complex Esportiu (per als del Campus).

 
AGENDA

Imagina't que et converteixes en un productor de vi de la DO Alella. Com seria el teu vi? I les ampolles on el posaries? Quina imatge utilitzaries? A Vallmora deixareu volar la imaginació i fabricareu la vostra pròpia etiqueta!

Lloc: Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (c/ Ernest Lluch, 40. Teià)

Preu: 3,5 euros adults i 2,5 infants

Taller participatiu en què, amb la col·laboració de tots els assistents, es recuperarà una part de la memòria del Masnou referent a la Creu Roja.

A través dels objectes i documents exposats a l'exposició sobre la Creu Roja, parlarem i recordarem el passat de la Creu Roja al Masnou. Tothom qui hi pugui fer aportacions hi és benvingut.

També es realitzarà un taller el dia 22 d'agost.

Lloc: Casa de Cultura

Organitza: Arxiu Municipal del Masnou

Preu: Gratuït

Taller de primers auxilis en cas de mareig i lipotímia. També es donarà informació en relació amb la protecció solar i les picades de meduses.

Taller impartit per professionals sanitaris del Centre d'Atenció Primària del Masnou. Aquest taller s'emmarca dins de la campanya de promoció d'hàbits saludables que es du a terme a la zona de l'Espai Saludable durant els mesos de juliol i agost.

Lloc: Plaça d'Ocata - Zona d'ombra de l'Espai Saludable

Organitza: Institut Català de la salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya

Preu: Gratuït

 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00