Anar a la plana de números del butlletí
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
L'ACTUALITAT DEL MASNOU - Del 30 de juny al 7 de juliol de 2017
NOTÍCIES

L'objectiu d'aquesta prestació és la de reaccionar de manera àgil i eficient per poder agilitar les gestions en els casos en què algú pateixi un robatori o qualsevol altre incident a casa seva mentre és de vacances.

El servei es realitzarà fins a desembre del 2017, tres divendres al mes, de 10 a 14 h.

L´Ajuntament del Masnou ha dut a terme durant les últimes dues setmanes diferents actuacions a l´espai viari, amb l´objectiu de millorar la seguretat dels vianants i l'accessibilitat al transport urbà. 

La reunió entre l´alcalde, Jaume Oliveras, i el secretari d´Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, va tenir lloc a l´Ajuntament i va comptar amb la presència de la tinent d´alcalde primera i coordinadora de l´Àrea de comunitat i persones, Noemí Condeminas. A continuació, van fer plegats una vista a Promoció Econòmica.

El Dia Internacional de l'Orgull LGBTI, també conegut com a dia de l'orgull gai, se celebra el 28 de juny o bé el primer dissabte posterior a aquest. 

Manifest del Dia Internacional de l'Orgull LGBT

Llega800  atén els problemes de recepció de senyal de televisió fruit d´aquesta implementació

Durant els propers dies s´activarà una nova connexió de serveis mòbils d'última generació –anomenats comercialment 4G-  al Masnou. Les principals avantatges per als usuaris de les operadores de telefonia mòbil de Telefónica, Movistar i Orange, seran una major velocitat de connexió i una millora de la cobertura.

Ja està en marxa el canal per nedar en aigües obertes al Masnou. El canal, que estarà habilitat a l'estiu, es troba a l'alçada del passeig Joan Carles I, a 100 metres de la costa, i és obert a tothom qui vulgui nedar.

L´ ens municipal ha rebut en total 42 aportacions a través de la web, dues instàncies i escrits amb aportacions.

 
AGENDA
Visita guiada a la Casa Benèfica
01.07.2017 - 11.00h

Visita a un dels edificis modernistes més singulars del municipi del Masnou. Dissenyat per l'arquitecte Gaietà Buïgas i Monravà l'any 1902 i promogut per l'alcalde Pau Estapé i Maristany, la creació d'aquest asil benèfic va suposar la concessió a la vila del Masnou del títol de Benèfica per part del rei Alfons XIII.

Lloc: Casa Benèfica

Un repte amb pistes escampades per tota la població, enigmes i proves esbojarrades que haureu de fer amb un telèfon i un compte d'Instagram.

Lloc: Plaça de l'Església

Concert de la Coral Xabec
02.07.2017 - 20.00h
Lluís Millet i compositors contemporanis.
S´interpretaran cançons d´autors catalans i europeus d´entre el 1900 i el 1940.

Lloc: Parròquia de Sant Pere

Taller familiar
02.07.2017 - 11.00h
Juguem a la romana

Com vivien els nens i nenes romans? A què jugaven? Vine a Vallmora a descobrir com jugaven en l´antiguitat, quins jocs utilitzaven i els materials amb què estaven fets. Una manera lúdica d´aprendre sobre el nostre passat romà!

Lloc: Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (c/Ernest Lluch 40, Teià)

 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00