Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
Regidoria d'Infància. Activitats de Nadal
 
 
Properes activitats
 
 
Obertes les inscripcions per a les activitats del Nadal per a infants

L'Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats, ha organitzat un seguit d'activitats per als infants de la vila durant les vacances nadalenques. El dimarts 27 comencen les propostes i ja es poden fer les inscripcions per participar-hi. No s'admetrà cap infant que no hagi estat inscrit prèviament.

"Bosc Endins... somiem!" és un espai de joc per als infants més petits i d'experimentació i construcció per als més grans. S'adreça a nens i nenes de 3 a 11 anys. Amb la col·laboració de Lleureka projectes educatius, es farà els dies 27 i 29 de desembre. "Per Nadal, puja a escena!" és el taller de teatre que dirigeixen els populars actors Miquel Sitjar i Eva de Luis. Es faran diversos grups segons les edats entre el 27 i el 30 de desembre (consulteu les dades concretes).

El dimecres 28 de desembre començarà una activitat que al Masnou es va estrenar fa dos anys i que va comptar amb una gran resposta, "la Città Infinitta", un joc de construcció i experimentació emmarcat en una atmosfera plena d'estímuls perquè els infants coneguin les seves pròpies emocions i la capacitat de la seva pròpia imaginació (consulteu les diverses sessions). en la mateixa línia que vol fomentar el coneixement amb la imaginació, a "Un petit univers", les famílies podran construir una part de l'univers conjunt que resultarà de la participació col·lectiva. Hi haurà dues sessions, el 28 i el 30 de desembre (consulteu les dades concretes). També es podrà experimentar i potenciar la capacitat creativa en el taller de "Jumping Clay", un tipus de modelatge que facilita el desenvolupament de les capacitats artístiques i cognitives dels infants. Es farà el divendres 30 (consulteu les dades concretes).

Després de l'inici del nou any, serà el torn dels carters i patges reials que s'instal·laran a tot el municipi per recollir les cartes dels infants. Com és habitual, els Reis d'Orient arribaran al Masnou el 5 de gener, en vaixell, a les 18 h, a la plaça d'Europa.

Formulari per fer les inscripcions a les activitats

 
 
 
 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00