Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
BUTLLETÍ DE PROMOCIÓ ECONÒMICA. SETEMBRE 2016
 
 
Properes activitats
 
 

Tallers de consolidació i creixement d'empreses

OBJECTIUS

Una de les àrees que forma part de la gestió del dia a dia, i sobre la qual la persona empresària ha de tenir coneixements, és làrea fiscal. Els governs van introduint canvis normatius que incideixen directament al càlcul dels impostos, pel que es fa necessari que les empreses estiguin informades del contingut d'aquestes novetats. Per tot això, l'objectiu és acostar la mecànica dels impostos als petits empresaris i empresàries, per tal que a través de la pràctica coneguin millor el seu contingut i puguin realitzar de forma independent, o juntament amb els seus gestors, una millor planificació de la seva tributació.

Inscripcions i informació

 

OBJECTIU

Expressar-se; transmetre una informació, pensament o sentiment; passar de dins a fora. Tan senzill i tan complex alhora i, d'altra banda, tan necessari. L'objectiu és fer-nos conscients de les nostres pors, tics, vicis i manies a l'hora de parlar en públic, per, d'aquesta manera, poder-ho corregir.

 A QUI S'ADREÇA

El taller va dirigit a tots els professionals que necessiten exposar públicament el seu treball, ja sigui a d'altres companys professionals o a potencials clients.

EXPERTA

Carme Pla, actriu membre i fundadora de la companyia T de Teatre. 25 anys dalt de l'escenari en el seu ofici d'actriu l'avalen en l'art de comunicar.

Inscripcions i informació

 
 
 

Consolidació i creixement empresarial: internet i xarxes socials

OBJECTIUS

Formació per ampliar coneixements de les dues xarxes socials més utilitzades a Espanya i al món occidental.

L'objectiu és conèixer tant la part tècnica com la referent a la comunicació per poder utilitzar-la en el dia a dia amb èxit en el negoci.

Inscripcions i informació

 

Aprèn a fer servir aquesta eina que et permetrà fer blogs i webs

OBJECTIU

L'objectiu del taller és que els assistents dominin la popular eina per fer blogs i webs i realitzin la seva pàgina web o blog. WordPress és l'eina més utilitzada per les empreses i organitzacions per comunicar amb èxit i fàcilment la seva informació al món i permet un aprenentatge progressiu alhora que ofereix unes grans possibilitats de personalització i funcionalitats.

Inscripcions i informació

 
 
 

OBJECTIU

L'objectiu del taller és conèixer algunes eines o serveis del núvol per augmentar la nostra productivitat, fer més fàcil algunes tasques o fins i tot atomatitzar-les. 

Començant per alguns serveis bàsics com el correu electrònic o l'agenda, aplicacions per trobar i gestionar informació fàcilment, agafar notes ràpidament, controlar projectes i tasques, etc.

Inscripcions i informació

 

Des del dimecres 10 d'agost, és oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions a persones emprenedores que hagin creat noves empreses al Masnou entre l'1 de novembre de 2015 i el 31 d'octubre de 2016. La subvenció serà del 50% del pressupost d'inici d'activitat, amb un màxim de 3.000 euros per persona beneficiària.

L'atorgament de la subvenció es determinarà segons els criteris establerts en l'article 10 de les Bases. Per tal de presentar una sol·licitud s'haurà d'emplenar el formulari i presentar un pla d'empresa juntament amb la documentació relativa a la constitució de l'empresa i al lloc de treball creat

 
 
 
 
Casa del Marquès Passeig de Joan Carles I, 12 08320 El Masnou, Barcelona Tel. +93 540 43 32 Email: casadelmarques@elmasnou.cat