Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
Regidoria d'Infància del Masnou. Activitats de Maig
 
 
Properes activitats
 
 

Conte infantil explicat en la seva llegua d'origen, l'italià. Activitat co-organitzada per Unesco El Masnou, dins del cicle d'activitats MasUnesco Contes en llengua d'origen. Explicat per Gal·la Pericot i la seva filla Greta.

Més informació clicant aquí

 

Del 4 al 13 de maig ja es poden fer les inscripcions al Casal Artístic i Campus Esportiu FAKALÓ 2016.

Més informació clicant aquí.

 
 
 
Exposició de pintura de Carles de la Torre que reflecteix les visites que, durant aquest any, ha fet a les escoles del Masnou. L'autor fa més de vint anys que visita a alumnes de 3r i 4t de primària amb l'objectiu de transmetre, mitjançant tallers, la passió per la pintura als nens i nenes. Aquesta exposició és un recull d'aquests tallers i de les obres dels infants.
 

Representació pedagògica interactiva adreçada a nens d'edats compreses entre 4 i 12 anys amb l'objectiu de fer entendre com es forma la musica i que és una orquestra. Un concert per a nens i nenes on s'escoltarà música tradicional catalana així com clàssic com La Flauta Màgica de Mozart, Les Quatre Estacions de Vivaldi, Canon de Pachelbel o la Simfonia de les joguines.

Més informació clicant aquí

 
 
 

Els jocs cooperatius serveixen per crear un bon clima entre nens i adults. Juntament amb la solidaritat i una correcta informació, els jocs cooperatius poden ser utilitzats per enfortir la sensació de suport i activitat en el grups ja que, un dels seus objectius és evitar l´oposició o competitivitat i la participació en condicions d´inferioritat.

Més informació clicant aquí

 

Durant l'acte, es llegirà el veredicte dels XXXVIII Premis Literaris Goleta i Bergantí i es farà una lectura dramatitzada de fragments de les obres guanyadores a càrrec del Grup Amateur de Teatre (GAT).
Aforament limitat.

Més informació clicant aquí

 
 
 

Conte teatralitzat, musical, amb titelles i actors. Adaptació creada per la celebració del centenari del naixement de l'escriptor Roald Dahl, any 2016. A càrrec de la cia Teatre Aula.

Més informació clicant aquí.

     
 
 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00