Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
BUTLLETÍ INFORMATIU DE PROMOCIÓ ECONÒMICA. MAIG 2016
 
 
Properes activitats
 
 

Els propers 11, 12 i 13 de maig torna una nova edició de les Jornades Enlaira't organitzades pels Ajuntaments del Masnou, Alella i Teià i gestionades per Laboratori 8-85 amb l'objectiu de promoure l'empresa, l'emprenedoria i els nous projectes emergents. Les jornades inclouen conferències, taules rodones, seminaris i sessions de workshop de la mà de grans professionals de l'àmbit formatiu i empresarial.

Feu la vostra inscripció clicant aquí

 

Com exposar públicament la nostra empresa o projecte?

L'actriu Carme Pla ensenyarà els assistents a expressar i transmetre pensaments i sentiments per comunicar de forma més efectiva. Un taller dirigit a tots els professionals que necessiten exposar públicament el seu treball, ja sigui a d'altres companys professionals o a potencials clients.

Feu la vostra inscripció clicant aquí

 
 
 

Dissenya diapositives originals, d'aspecte professional sense ser dissenyador. Un taller dirigit a persones emprenedores, autònoms i treballadors, on s'oferiran eines i recursos per aconseguir presentacions amb un aspecte més professional i atractiu sense necessitat d'utilitzar programes de disseny gràfic, només optimitzant l'ús de PowerPoint.

Feu la vostra inscripció clicant aquí

     
 
 
Casa del Marquès Passeig de Joan Carles I, 12 08320 El Masnou, Barcelona Tel. +93 540 43 32 Email: casadelmarques@elmasnou.cat