Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
ESPAI ESCÈNIC CA N'HUMET - Programació d'Abril - Juny
 
 
Properes activitats
 
 
L'ESTIGMA

Adaptació dramatúrgica d'entrevistes realitzades a fills i néts del nazisme, on es retrata l´estigma que suposa ser descendent directe de persones vinculades, en major o menor grau, amb el moviment nazi i l´holocaust.

A càrrec de: GAT El Masnou

Import: 5 euros. 

Venda d'entrades: a taquilla una hora abans de l'inici de l'espectacle

 

Contes tradicionals i d´autor sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta. Un espectacle ple d'humor i cançons.

A càrrec de: Pep López i Pep Collell.

Edat recomanada: a partir de 5 anys

Compreu la vostra entrada clicant aquí

 
 
 
LA LLEGENDA DE HASSAN

Els petits de l'Escola Municipal de Música del Masnou han preparat un espectacle musical on Hassan el pirata serà el protagonista i que ajudarà a mostrar el treball que fan a classe. Hi haurà moltes sorpreses.

A càrrec de: EMUMM

Entrada gratuïta

 

Creada amb referents com "Ay! Carmela" de José Sanchís Sinisterra, "El viaje a ninguna parte" de Fernando Fernan Gómez o "Minetti" de Thomas Bernhard, You Say Tomato és una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg còmic i la música lleugera construeixen una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l´art.

A càrrec de: Joan Yago. Amb Anna Moliner i Joan Negrié

Compreu la vostra entrada clicant aquí

 
 
 

Manel Joseph, cantant i impulsor de la Orquestra Plateria i un dels pioners de la música llatina al nostre país,presenta el seu segon disc en solitari “Que en som d'animals” i fa un repàs a vista d'ocell de la seva vida professional amb referències a  la feina feta amb Dos + Un,  Gato Pérez, Sisa, Pau Riba i Plateria entre d'altres.

Compreu la vostra entrada clicant aquí

 
SIMFONIA DE LES JOGUINES

Representació pedagògica interactiva adreçada a nens d'edats compreses entre 4 i 12 anys que té com a objectiu fer entendre com es forma la musica i que és una orquestra.

A càrrec de: JOCEM

 
 
 
MITCH & MURRAY

Un retrat sense embuts de la màxima maquiavèl·lica “el fi justifica els mitjans” emmarcat dins del món dels comercials. La pressió per aconseguir els objectius, la competència i, en essència, la freda societat contemporània on l´èxit personal és el primordial més enllà de qualsevol relació humana, és el que se´ns presenta en aquesta obra.

A càrrec de: GAT El Masnou

Import: 5 €, a comprar a taquilla una hora abans de l'espectacle.

 

Cor Scandicus organitza la segona edició del Festival de Música del Masnou, que aquest any 2016 comptarà amb la presència d'artistes com Miguel Ángel Dionis i la masnovina Ester Lecha,que ens faran vibrar amb propostes com Rhapsody in Blue o West Side Story.

A càrrec de: Cor-Scandicus

Compreu la vostra entrada clicant aquí

 
 
 
VIDAS PARALELAS

Lola, una antiga "bailaora", ens dóna a conèixer la història de la seva vida i de com va voler complir el seu somni de ballar.

A càrrec de: Luz del Alba.

Import: 5 euros. Més informació: 600800148.

 

Bertrand Barnier és un ric empresari que viu tranquil·lament amb la seva dona i filla. El servei de la casa està perfectament atès, però, no obstant això, comença l´embolic quan el seu empleat Cristian Martin va a casa seva per exigir un augment del seu sou.

A càrrec de: Grup Escènic Rauxa

Import: 8 euros

Compreu la vostra entrada clicant aquí

 
 
 

Perquè, si vas al fons de les coses, a vegades no són el que semblen.

A càrrec de: Grup La Follia.

Compreu les vostres entrades clicant aquí

     
 
 

Espai Escènic Ca n'Humet
Carrer de Fontanills, 77-79, 08320 El Masnou
Tel. 93 557 18 51