Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
Regidoria d'Infància del Masnou. Activitats d'Abril
 
 
Properes activitats
 
 

Sessió de narració visual on els protagonistes són els contes. Per a infants a partir de 4 anys. A càrrec de Joan Boher.

Més informació clicant aquí

 

Les preinscripcions per al programa d'estiu Fakaló, que inclou el Casal artístic infantil i el Campus esportiu, es podran fer entre el 6 i el 15 d'abril.

Feu la vostra inscripció clicant aquí

 
 
 

Per a infants de 12 a 24 mesos. A càrrec de Marta Estruch, musicoterapeuta. Podeu fer la vostra inscripció al mail b.masnou.jc@diba.cat o al telèfon 93.557.18.88 facilitant el nom complert del nadó, la seva edat i un telèfon de contacte.

Més informació clicant aquí

 

Un espectacle de conta-contes sobre l'obra de Roald Dahl. A càrrec de la Companyia Patawa.Per a nens i nenes de 4 a 10 anys.

Més informació clicant aquí

 
 
 

Espectacle ple d'humor, cançons i contes curts on s'uneixen els contes tradicionals i d'autor sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta. Format de dibuixos animats i 3D.

Més informació clicant aquí

 

Els laboratoris de lectura són espais de creació per a les famílies que conviden a experimentar al voltant dels llibres.
A càrrec de Marta Roig. Per a infants de 4 a 9 anys acompanyats de les seves famílies. Inscripcions a partir del 4 d'abril a masnou.jc@diba.cat o al telèfon 93.557.18.88

 
 
 
Fes la rosa i el drac de Sant Jordi a Ca n'Humet
Veniu a fer la rosa i el drac de Sant Jordi en família i prepareu-vos per a la nostra Diada.
 

En Martí no sap què li passa: cada vegada que escolta una melodia, el seu cos es mou sense control. Conte musicat i interpretat pels alumnes de l'Estudi Musical Carmen Amo. Text i narració: Noemí Fernández Selva.

Més informació clicant aquí

 
 
 
 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00