Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
ACTIVITATS JOVES PER SETMANA SANTA
 
 
Properes activitats
 
 

Esperem a tot el jovent entre 14 i 17 anys a l'Esquiada Jove organitzada per la Regidoria de Joventut. Anirem a les pistes d'esquí de la Masella. Sortida a les 6h al C/ Agricultura amb tornada prevista a les 20:30h al mateix punt. Inscripcions del 3 a l'11 de març al PIJ Ca n'Humet. Places limitades, mínim 30 i màxim 50 joves.

Import 59 euros. Més informació sobre el que inclou, clicant aquí. 

 

Aquesta Setmana Santa no et quedis a casa i vine a fer Paddle Surf. Activitat adreçada a adolescents i joves d'entre 12 a 29 anys. Aquesta activitat es desenvoluparà al Club Maresme Waves (trobada a les 10h al Club Maresme Waves). Activitat gratuïta.
Places limitades, cal inscripció prèvia abans del dilluns 21 de març. 

Fes la teva inscripció clicant aquí

 
 
 

Vine a fer skate al Skateparc del Masnou. Activitat adreçada a adolescents i joves de 12 a 29 anys. Activitat gratuïta amb places limitades, cal inscripció prèvia abans de dimarts 22 de març.

Fes la teva inscripció clicant aquí.

 
Un taller de petits tastets de teatre, diritgit a adolescents de 12 a 17 anys En aquesta ocasió el menú consta d'un únic plat principal elaborat a partir de cinema de primera qualitat. Places limitades! Activitat gratuïta que es realitza a Ca n'Humet.
 
 
 
 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00