Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
Regidoria d'Infància del Masnou. Activitats de Març.
 
 
Properes activitats
 
 

Conte per a nens i nenes a partir de 4 anys que narra la història d'en Cesc i una bruixa fil·loxera. Hora del conte especial Biblioteques amb DO a càrrec de la Sandra Rossi. Activitat gratuïta.

Més informació clicant aquí

 

Activitat familiar on mitjançant diferents proves realitzarem experiments científics com el magnetisme o la densitat dels materials per a infants més grans o jocs dels sentits per als més petits.

Més informació clicant aquí

 
 
 

Festuc Teatre ens presenta una adaptació del conegut conte de Jack i La Mongetera Màgica, un espectacle de titelles per a tots els públics. Durada: 53 minuts

Compreu la vostra entrada clicant aquí

 

Amb motiu del centenari del naixement de Joana Raspall - una de les primeres autores en escriure poesia per a infants en català - el ClijCAT presenta una exposició adreçada al públic familiar, escoles i biblioteques, que abastarà les obres que ha escrit per a infants. El material proposat brinda l'ocasió de conèixer més de prop l'autora i admirar la naturalitat i riquesa verbal dels seus poemes.

Més informació clicant aquí

 
 
 

Un conte amb titelles i música en directe per explicar l'origen del vi als més petits així com poemes, rodolins i cançonetes de la nostra tradició relacionades amb el vi. Espectacle per a infants de 5 a 10 anys.

Més informació clicant aquí

 

Vine a aprendre com decorar el teu ou de pasqua, per a participar-hi cal inscripció prèvia a infancia@elmasnou.cat. Activitat adreçada a infants a partir dels 4 anys.

Més informació clicant aquí

 
 
 

Activitat per a fer construccions amb diferents materials (cartró, fusta, teles), els infants conjuntament amb les seves famílies. Activitat adreçada a infants a partir dels 2 anys.

Més informació clicant aquí

     
 
 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00