Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
BUTLLETÍ INFORMATIU DE PROMOCIÓ ECONÒMICA. MARÇ 2016
 
 
Properes activitats
 
 

Donarem a conèixer el potencial de Linkedin, tant pels que cerquen feina, com també per als professionals en actiu/ autònoms. Amb pràctica de millora del perfil (o creació si s'escau) de cada participant. 

Data: dimarts 5 d'abril i dijous 7 d'abril de 15:30h a 19:30h  

Cliqueu aquí per fer la vostra inscripció.

 

Donarem una visió global dels trets que determinen la viabilitat de qualsevol projecte, analitzant les diferents etapes del procés emprenedor.

Data: dimarts 12 i dijous 14 d'abril de 16h a 19h

Cliqueu aquí per fer la vostra inscripció.

 
 
 

Aprendrem a conèixer el sistema de publicitat en motors de cerca Google Adwords i la seva versió per a mapes.Google Adwords és un sistema de publicitat molt senzill i de baix cost, on es poden fer promocions a partir d'1€ diari. Acabarem la sessió amb una campanya de publicitat posada en marxa.       

Dates: dimarts 19 d'abril de 2016, 15:30 a 19:30

Cliqueu aquí per a fer la vostra inscripció.

 

Els participants resoldran els seus dubtes sobre les partides de despeses en l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, en l'Impost de Societats i l'IVA suportat deduïble en l'Impost sobre el Valor Afegit. 

Data: dijous 21 d'abril de 2016, 15:30h a 19:30h

Cliqueu aquí per a fer la vostra inscripció

 
 
 

L'Ajuntament del Masnou te un nou perfil a Linkedin amb informació específica sobre el Centre d'Empreses Casa del Marquès, treball i emprenedoria.

Si sou professionals i voleu estar al dia de temes empresarials i laborals específics del Masnou, seguiu el nostre Linkedin.

Ciqueu aquí per accedir-hi

     
 
 
Casa del Marquès Passeig de Joan Carles I, 12 08320 El Masnou, Barcelona Tel. +93 540 43 32 Email: casadelmarques@elmasnou.cat