Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
REGIDORIA JOVENTUT - Activitats mes de març
 
 
Properes activitats
 
 

Dimarts, de 18h a 20h, l'Espai de Trobada de Ca n'Humet es transforma en un aula d'estudi on t'ajudarem a estudiar i fer els treballs de classe. L'activitat està dirigida a adolescents d'entre 12 i 18 anys. Per a més informació ens podeu trucar al 93 557 18 43, consultar l'app del PIJ Masnou o enviar un correu a canhumet@elmasnou.cat.

Feu la vostra inscripció clicant aquí 

 

Saps com elaborar el teu C.V. per competències i definint el teu objectiu professional? Vols treure el màxim benefici de les teves competències, encara que no tinguis gaire experiència professional?  Vine al taller i t´ho explicarem!. Activitat adreçada a joves a partir de 16 anys.

Feu la vostra inscripció clicant aquí

 
 
 

En aquest taller modelarem una figura d'un dels personatges d'Star Wars (Mestre Yoda, Obi Wan kenobi, C3-PO, Darth Vader o Soldat Imperial). JumpingClay és una argila de colors que s'asseca a l'aire, molt fàcil de manipular amb un aroma i tacte suau.Per a més informació ens podeu trucar al 93 557 18 43, consultar l'app del PIJ Masnou o enviar un correu a canhumet@elmasnou.cat. Activitat adreçada a adolescents de 12 a 18 anys. Podeu fer la vostra inscripció clicant aquí.

 

Realitzarem un taller de camisseting, on els participants aprendran a costumitzar una samarreta amb diferents elements i materials de costura.

Per a més informació ens podeu trucar al 93 557 18 43, consultar l'app del PIJ Masnou o enviar un correu a canhumet@elmasnou.cat. Activitat adreçada a adolescents i joves.

Podeu fer la vostra inscripció clicant aquí

 
 
 

Taller gratuït de recerca de feina, dirigit a joves a partir de 16 anys.
Podeu fer la vostra inscripció clicant aquí

 

Seguint la tradició japonesa, els participants crearan un dibuix i una signatura,  es tracta d'un shikishi  (dibuix signat per emmarcar, de mida foli, amb línea de color or). Activitat adreçada a joves i adolescents. Per a més informació ens podeu trucar al 93 557 18 43, consultar l'app del PIJ Masnou o enviar un correu a canhumet@elmasnou.cat.

Podeu fer la vostra inscripció clicant aquí

 
 
 
 

Ajuntament del Masnou.
Prat de la Riba, 1 - 08320 El Masnou
Tel. 93 557 17 00