Anar a la plana de números del butlletí
 
 
www.elmasnou.cat  Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  Linkedin
 
 
 
BUTLLETÍ INFORMATIU DE PROMOCIÓ ECONÒMICA. FEBRER 2016
 
 
Properes activitats
 
 

Amb aquest curs s'explicaran els aspectes fiscals més destacables de l´anomenada Reforma Fiscal 2015, amb especial incidència a les novetats introduïdes per a professionals emprenedors, autònoms i empresariat individual. Una reforma que suposa un nou tractament fiscal per a les pimes.

Data: dimarts 16 de febrer de 15:30h a 19:30h. Una única sessió.

Cliqueu per fer la vostra inscripció.

 

Un taller en el que els participants reconeixeren les barreres internes que es poden crear en optar per un projecte d'autocupació. Des del taller inspirarem i donarem energia i il·lusió a aquests nous projectes.

Data: dijous 18 de febrer de 10h a 14h. Una única sessió.

Cliqueu per fer la vostra inscripció.

 
 
 

Us convidem a la presentació del programa Consolida't un programa subvencionat per la Generalitat de Catalunya i dirigit a persones autònomes i societàries que vulguin donar una empenta o redissenyar el seu negoci. Es tracta d'un programa de suport personalitzat que es pot dur a terme fins a desembre del 2016.

Data: dilluns 22 de febrer a les 14h.

Cliqueu per fer la vostra inscripció.

 

Un curs que prepara per a atendre a persones dependents en l'àmbit sociosanitari en la institució on es desenvolupi la seva actuació, aplicant les estratègies dissenyades per l'equip interdisciplinari competent i els procediments per mantenir i millorar la seva autonomia personal i les seves relacions amb l'entorn. Curs de 450 hores (370 hores teòriques i 80 hores pràctiques) amb el que s'obté un Certificat de Professionalitat.

Més informació: serveiocupacio@elmasnou.cat

 
 
 

Amb aquesta sessió ajudarem als membres d'una comunitat a millorar les seves relacions professionals incrementant la xarxa de contactes per augmentar les possibilitats de negoci.

Data: dijous 25 de febrer de 16:30h a 19:30h. Una única sessió

Cliqueu per fer la vostra inscripció.

 

L´objectiu és que els participants aprenguin com generar idees de negoci i que aquestes es puguin adaptar a la seva realitat personal i a l´entorn del seu municipi. A la vegada, s´analitzarà la seva viabilitat com a possible negoci real.

Data: dues sessions, dimarts 1 de març i dijous 3 de març de 10h a 13h

Cliqueu per fer la vostra inscripció.

 
 
 

L´objectiu principal serà aprendre els conceptes bàsics de què cal fer per poder tenir una botiga on-line, especialment des del seu punt de vista estratègic i de marketing, ajudant a l´alumne a saber escollir eines i proveïdors, alhora que pugui conèixer les principals tècniques de com donar visibilitat al seu negoci.

Data: dues sessions, dimarts 8 de març i dijous 10 de març de 15:30h a 19:30h

Cliqueu per fer la vostra inscripció.

 

Jornada de presentació de franquícies interessades a implantar el seu negoci al Masnou. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, i com a resposta a la voluntat de fomentar l'autoocupació, es treballa en programes que facilitin i promoguin el networking entre interessats a crear el seu propi negoci i els franquiciadors. En aquesta sessió es presentaran les franquícies Beep i La Fábrica del cartucho - marques que donen suport al franquiciat durant el procés i que tenen un conveni amb una entitat bancària per finançar la inversió (20.000 i 10.000 euros respectivament) . Activitat realitzada amb la col·laboració de franquícies.cat i amb la presència de Jordi Bacaria, consultor expert en franquícies.

Data: jornada-presentació, dilluns 14 de març  a les 12h.

Cliqueu per fer la vostra inscripció.

 
 
 
 
Casa del Marquès Passeig de Joan Carles I, 12 08320 El Masnou, Barcelona Tel. +93 540 43 32 Email: casadelmarques@elmasnou.cat