Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - AvÝs legalAvÝs legal
AvÝs legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, inclosos els textos, les imatges, els sons, les bases de dades, els codis i qualsevol altre material, sˇn propietat de l'Ajuntament del Masnou i dels ens de gestiˇ que hi estan vinculats, o de tercers que han autoritzat l'˙s d'aquests continguts a l'Ajuntament.

Tot aquest material estÓ a l'empara de la legislaciˇ de protecciˇ de la propietat intelĚlectual. Els seus titulars es reserven les accions legalment oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intelĚlectual sobre aquests continguts. Tot accÚs a aquest lloc web resta subjecte a les condicions segŘents:

 • Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o trametre tant el contingut com el codi de les pÓgines, llevat que es compti amb l'autoritzaciˇ expressa de l'Ajuntament del Masnou. La informaciˇ que es facilita en aquesta pÓgina no pot ser objecte de venda o cessiˇ sota cap concepte, ni tan sols gratu´tament.
 • L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incˇrrer en activitats que puguin ser considerades ilĚlÝcites o ilĚlegals, que infringeixin els drets de l'Ajuntament del Masnou o de tercers, o que puguin atemptar contra les normes vigents. L'Ajuntament del Masnou no serÓ responsable de l'˙s per part de tercers de la informaciˇ continguda al web, si bÚ caldrÓ atenir-se a les prescripcions i advertiments que s'estableixin per a determinats documents i aplicatius.
 • L'Ajuntament del Masnou donarÓ estricte compliment a la normativa vigent en cada moment sobre protecciˇ de dades de carÓcter personal i adoptarÓ les mesures legalment exigibles per a la protecciˇ de les dades de carÓcter personal de l'usuari, preservant-ne la privacitat i la confidencialitat.
 • Les comunicacions que faci l'usuari del web que continguin dades de carÓcter personal es faran mitjanšant un sistema de comunicaciˇ d'entorn segur, establert amb l'objectiu de garantir, en la mesura del possible, la confidencialitat de la informaciˇ i la privacitat dels usuaris. 
 • L'usuari del web dˇna el seu consentiment exprÚs i inequÝvoc i, per tant, autoritza a l'Ajuntament del Masnou a incorporar les dades que facilita per aquest mitjÓ als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ˙s amb la finalitat de gestionar el manteniment del web, d'acord amb el que s'estableix a la Llei orgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal (LOPD).
 • L'usuari del web que facilita dades de carÓcter personal a l'Ajuntament del Masnou resta assabentat que podrÓ exercir davant el mateix Ajuntament els drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ, d'acord amb el que estableix la LOPD, mitjanšant la solĚlicitud corresponent, acompanyada de la fotoc˛pia del seu DNI, davant el Registre de l'Ajuntament del Masnou (Prat de la Riba, 1, 08320 El Masnou).
 • D'acord amb el que estableix la LOPD, s'informa els usuaris del web que les dades de navegaciˇ de l'usuari NO seran controlades per galetes (cookies).
 • L'Ajuntament del Masnou adopta les mesures i els mecanismes necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjanšant el web, segons l'estat de la tecnologia i d'acord amb la tipologia de les transaccions i els serveis que es posen a disposiciˇ dels usuaris.
 • L'Ajuntament del Masnou no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferŔncies, omissions, interrupcions, virus informÓtics, avaries telef˛niques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electr˛nic, motivats per causes alienes a l'Ajuntament, de retards o bloquejos en l'˙s d'aquest sistema electr˛nic causats per deficiŔncies o sobrecÓrregues de lÝnies telef˛niques o sobrecÓrregues en el sistema d'Internet o en altres sistemes electr˛nics, aixÝ com tambÚ de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjanšant intromissions ilĚlegÝtimes fora del control de l'Ajuntament.
 • La informaciˇ administrativa facilitada a travÚs d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials, l'ediciˇ dels quals Ús l'˙nic instrument que dˇna fe de la seva autenticitat i contingut.
 • L'Ajuntament del Masnou no serÓ responsable de la informaciˇ que es pot obtenir a travÚs d'enllašos o que provingui de fonts alienes a aquesta Administraciˇ.
 • L'Ajuntament del Masnou no garanteix la disponibilitat i continu´tat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s'advertirÓ prŔviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.
 • L'Ajuntament del Masnou es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avÝs previ, la presentaciˇ, configuraciˇ i continguts del web, aixÝ com tambÚ l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.
 • L'˙s d'aquest web implica l'acceptaciˇ plena i sense reserves dels termes i les condicions continguts en el present avÝs legal.
 • Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de la Comunitat Aut˛noma de Catalunya, i seran els jutjats de Barcelona els ˙nics competents. Tota persona usuÓria del web, independentment de la jurisdicciˇ territorial des de la qual es produeixi el seu accÚs, accepta el compliment i el respecte d'aquesta clÓusula amb ren˙ncia expressa a qualsevol altre fur que li poguÚs correspondre.
Informaciˇ publicada el 23 d'abril de 2009
Anteriors SegŘentsPerfil del contractantEspai EscŔnic Ca n'Humet"El Masnou Viu"Queda'tBiblioteca Joan Coromines
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeLa DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del MarquŔsoferta formativa CFPAM
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00