Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Festa Major de Sant Pere 2018
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - Ārea de TerritoriĀrea de Territori
Ārees
Ārea de Territori

Coordinada pel tinent d'alcalde segon Ricard Plana i Artús, engloba les regidories de Medi Ambient, Mobilitat i Via Pública, Projectes i Obres, Urbanisme i Activitats, i Manteniment, Serveis Municipals i Paisatge.

Aquesta ārea té la missiķ de gestionar el territori del municipi de la manera més eficient per donar resposta a les necessitats de la comunitat.

ACTUALITAT

Carrer del doctor Agell.Aquest dimecres s’han acabat les obres de reurbanitzaciķ per crear una nova zona de vianants al centre del Masnou. Inclou el carrer del Doctor Josep Agell (tram comprčs entre l’N-II i el carrer dels Mestres Villā), el carrer de Cuba (entre l’edifici de la Baixada al Port i el carrer de Capitans Comellas) i el carrer de Pere Grau (entre els carrers del Doctor Agell i Capitans Comellas). L’āmbit reurbanitzat, a més de ser molt cčntric, conté equipaments culturals, com la Casa de Cultura i La Calāndria. El pressupost total de la inversiķ estā xifrat en 315.241,30 euros. Inclou la renovaciķ del clavegueram, que s’ha fet aprofitant la intervenciķ.

Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesEl Masnou. Terra de marPerfil del contractantOficina Local d'Habitatge"El Masnou Viu"
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del MarqučsLa DeixalleriaQueda'tEspai Escčnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00