Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Festa Major 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Gabinet d'Alcaldia
L'alcalde

Jaume Oliveras, alcalde del MasnouBenvinguts i benvingudes a la pāgina web de l'Ajuntament del Masnou. Com a alcalde del Masnou, tinc el compromís amb tots vosaltres d'exercir la responsabilitat que m'ha estat atorgada per part del Ple d'aquesta corporaciķ. La voluntat de la poblaciķ del Masnou ha definit, per a aquest mandat 2015–2019, un plenari municipal més divers, ampli i representatiu dels diferents interessos dels ciutadans i ciutadanes. L'Ajuntament és l'administraciķ més propera a la ciutadania, per la qual cosa cal que sempre tingui les portes obertes. La comunicaciķ és un repte que cal anar millorant dia a dia per part d'aquest Ajuntament. I ha de ser una comunicaciķ que també permeti que la ciutadania del Masnou expressi les seves demandes i faci aportacions al treball colˇlectiu que ens hem proposat portar endavant.

L'Equip de Govern que avui encapįalo té altres grans reptes damunt la taula: treballar per la cohesiķ social, la promociķ i l'activitat econōmica del municipi, el manteniment i millora del nostre espai públic, la cultura com a eix vertebrador del nostre municipi i la modernitzaciķ de l'Ajuntament  perquč ens permeti una millor comunicaciķ i participaciķ. Un Ajuntament pensant en el servei a la ciutadania. El nostre municipi no és alič a la situaciķ que viu el nostre país. Catalunya es troba avui en una cruīlla i ara és el moment de donar el pas decisiu cap a la plena llibertat. L'alcalde i l'Equip de Govern estem fermament compromesos en aquests moment histōric.

Com a alcalde del Masnou, he adquirit un compromís. Un compromís basat en la dedicaciķ i la responsabilitat. Vull exercir aquest cārrec amb rigor, diāleg i proximitat. Treballem per millorar el present posant la mirada en el futur: per el Masnou més cohesionat i més just, que combini identitat amb modernitat, per el Masnou amb una qualitat de vida que ens faci sentir orgullosos a tots plegat de compartir una realitat en quč tots som veīns i veīnes , que tots som ciutadans i ciutadanes.

 
AGENDA DE L'ALCALDE
26
juny
2017
 
Dilluns
09:15 h
26
juny
2017
 
Dilluns
11:00 h
26
juny
2017
 
Dilluns
18:00 h
27
juny
2017
 
Dimarts
09:00 h
27
juny
2017
 
Dimarts
19:30 h
27
juny
2017
 
Dimarts
21:30 h
27
juny
2017
 
Dimarts
23:00 h
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marEl Masnou ActiuOficina Local d'HabitatgePerfil del contractantAgenda juvenil i infantil
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del Marqučsoferta formativa CFPAMBiblioteca Joan CorominesEspai Escčnic Ca n'Humet"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00