Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Gabinet d'Alcaldia
L'alcalde

Jaume Oliveras, alcalde del MasnouBenvinguts i benvingudes a la pāgina web de l'Ajuntament del Masnou. Com a alcalde del Masnou, tinc el compromís amb tots vosaltres d'exercir la responsabilitat que m'ha estat atorgada pel Ple d'aquesta corporaciķ. La voluntat de la poblaciķ del Masnou ha definit, per a aquest mandat 2015-2019, un ple municipal més divers, ampli i representatiu dels diferents interessos dels ciutadans i ciutadanes.

L'Ajuntament és l'Administraciķ més propera a la ciutadania, per la qual cosa cal que sempre tingui les portes obertes. La comunicaciķ és un repte que l'Ajuntament ha d'anar millorant dia a dia. I ha de ser una comunicaciķ que també permeti que la ciutadania del Masnou expressi les seves demandes i faci aportacions al treball colˇlectiu que ens hem proposat portar endavant.

L'Equip de Govern que avui encapįalo té altres grans reptes damunt la taula: treballar per la cohesiķ social, la promociķ i l'activitat econōmica del municipi; el manteniment i la millora del nostre espai públic; la cultura com a eix vertebrador del nostre municipi, i la modernitzaciķ de l'Ajuntament, perquč ens permeti una millor comunicaciķ i participaciķ. Un ajuntament pensat pel servei a la ciutadania.

El nostre municipi no és alič a la situaciķ que viu el nostre país. Catalunya es troba avui en una cruīlla i ara és el moment de fer el pas decisiu cap a la plena llibertat. L'alcalde i l'Equip de Govern estem fermament compromesos amb aquest moment histōric.

Com a alcalde del Masnou, he adquirit un compromís. Un compromís basat en la dedicaciķ i la responsabilitat. Vull exercir aquest cārrec amb rigor, diāleg i proximitat. Treballem per millorar el present posant la mirada en el futur: per un Masnou més cohesionat i més just, que combini identitat amb modernitat; per un Masnou amb una qualitat de vida que ens faci sentir orgullosos a tots plegats de compartir una realitat en quč tots som veīns i veīnes, ciutadans i ciutadanes.

 
AGENDA DE L'ALCALDE
21
agost
2017
 
Dilluns
09:30 h
(*fins al 25-12-2017)
21
agost
2017
 
Dilluns
14:00 h
(*fins al 25-12-2017)
23
agost
2017
 
Dimecres
10:00 h
30
agost
2017
 
Dimecres
09:00 h
2
setembre
2017
 
Dissabte
13:00 h
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Perfil del contractantLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de mar
Anteriors SegüentsEl Masnou ActiuBiblioteca Joan CorominesAgenda juvenil i infantilCentre d'Empreses Casa del Marqučsoferta formativa CFPAM
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00