Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Regidoria d'Hisenda
Oficina de Rendes

Des de l'Oficina de Rendes es fan les tasques vinculades als padrons fiscals i les liquidacions referents a impostos, taxes i preus públics.

Des d'aquí podeu accedir a les:

A l'Oficina de Rendes podeu fer els trāmits següents:

  • Autoliquidaciķ de l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana (plusvālua)

Aquest impost municipal que s'ha de pagar en cas de transmissiķ d'un bé immoble (casa, pis, local, plaįa d'aparcament, traster, etc.) ja sigui perquč s'ha venut, s'ha heretat, s'ha rebut per donaciķ o per altres tipus de transmissiķ. 

Si us interessa obtenir el cālcul de la vostra autoliquidaciķ cliqueu aquí Cālcul previ.

  • Correcciķ de dades tributāries

Si heu detectat alguna dada incorrecta en algun rebut que heu pagat, com ara l'adreįa fiscal, el nom i cognoms o el DNI, per corregir-les, heu d'aportar la documentaciķ que acrediti la modificaciķ. Més informaciķ.

  • Domiciliaciķ bancāria de tributs

Si voleu domiciliar tributs, donar de baixa o modificar la domiciliaciķ bancāria existent, perquč l'Ajuntament pugui cobrar correctament els impostos, taxes i els preus públics municipals directament, trobareu tota la informaciķ aquí.

  • Impost sobre béns immobles:

Declaracions cadastrals
Si sou propietaris o propietāries de noves construccions, de construccions existents o de solars on s'hagin fet variacions, inclosa l'alteraciķ de la titularitat, heu de tramitar obligatōriament la declaraciķ de la variaciķ cadastral. Trobareu tota la informaciķ aquí.

Podeu presentar les declaracions cadastrals presencialment al Departament de Rendes, que comprovarā les dades declarades, us farā entrega d'una cōpia de la declaraciķ i, posteriorment, ho tramitarā a la Gerčncia Regional del Cadastre de Catalunya-Barcelona.

Si ho preferiu, podeu presentar-ho a la Gerčncia Regional del Cadastre de Catalunya-Barcelona per via telemātica. Més informaciķ.

ALTRES INFORMACIONS
L'Ajuntament del Masnou té delegat en l'Organisme de Gestiķ Tributāria de la Diputaciķ de Barcelona (ORGT) la gestiķ i recaptaciķ de l'impost sobre vehicles de tracciķ mecānica (IVTM) i de l'impost sobre activitats econōmiques (IAE). 

Oficina de Rendes de l'Ajuntament del Masnou

Adreįa:
Carrer de Roger de Flor, 23
08320 El Masnou
 
Horari d'atenciķ al públic:
Matins, de 8.30 a 14 h

Telčfon d'atenciķ:
93 557 18 00

Adreįa electrōnica: rendes@elmasnou.cat

 
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaBiblioteca Joan CorominesOficina Local d'HabitatgeCentre d'Empreses Casa del MarqučsEl Masnou. Terra de mar
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMPerfil del contractant"El Masnou Viu"Espai Escčnic Ca n'HumetQueda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00