Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Bones festes 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - AlcaldiaAlcaldiaPortada - Alcaldia - Gabinet d'AlcaldiaGabinet d'AlcaldiaPortada - Alcaldia - Gabinet d'Alcaldia - Xarxes socials de l'Ajuntament del MasnouXarxes socials de l'Ajuntament del Masnou
Gabinet d'Alcaldia
Xarxes socials de l'Ajuntament del Masnou

Amb la voluntat que l'Administraciķ sigui més a prop dels masnovins i masnovines, i aprofitant tots els canals possibles, l'Ajuntament del Masnou ha apostat per una gestiķ professional de les xarxes socials. En total, el consistori és present a Facebook, Twitter, Youtube i Instagram, i el nombre de seguidors en aquestes plataformes experimenta un creixement dia rere dia.

Vistes com a eines interactives que ajuden a difondre tota la informaciķ relacionada amb l'Administraciķ alhora que promouen la participaciķ i la complicitat de la societat en la gestiķ i presa de decisions, les xarxes socials del consistori segueixen una estratčgia digital basada en la participaciķ, la transparčncia, el rigor, l'objectivitat, la colˇlaboraciķ ciutadana i la coadministraciķ.

D'una banda, les xarxes Facebook i Twitter s'han considerat xarxes socials actives i, en canvi, Youtube i Instagram, com a xarxes repositori, on es penjaran vídeos i imatges com si es tractés d'una biblioteca. Els usuaris d'Instagram ja hi poden penjar fotos del poble amb l'etiqueta #elMasnou i s'anirā creant així un gran ālbum entre tots els colˇlaboradors.

Vegeu el Protocol d'ús intern de les xarxes socials.

 
 
Anteriors SegüentsQueda'tBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"La DeixalleriaPerfil del contractant
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsOficina Local d'HabitatgeEspai Escčnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAM
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00