Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Festa Major 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - AlcaldiaAlcaldiaPortada - Alcaldia - Gabinet d'AlcaldiaGabinet d'AlcaldiaPortada - Alcaldia - Gabinet d'Alcaldia - Xarxes socials de l'Ajuntament del MasnouXarxes socials de l'Ajuntament del Masnou
Gabinet d'Alcaldia
Xarxes socials de l'Ajuntament del Masnou

Amb la voluntat que l'Administraciķ sigui més a prop dels masnovins i masnovines, i aprofitant tots els canals possibles, l'Ajuntament del Masnou ha apostat per una gestiķ professional de les xarxes socials. En total, el consistori és present a Facebook, Twitter, Youtube i Instagram, i el seu nombre de seguidors experimenta un creixement dia rere dia.

Vistes com una eina interactiva que ajuda a difondre tota la informaciķ relacionada amb l'administraciķ alhora que promouen la participaciķ i la complicitat de la societat en la gestiķ i presa de decisions, les xarxes socials del consistori segueixen una estratčgia digital basada en la participaciķ, la transparčncia, el rigor, l'objectivitat, la colˇlaboraciķ ciutadana i la coadministraciķ.

D'una banda, les xarxes Facebook i Twitter s'han considerat xarxes socials actives i, en canvi, Youtube i Instagram com a xarxes repositori, on es penjaran vídeos i imatges com si es tractés d'una biblioteca. Els usuaris d'Instagram ja poden penjar les seves fotos del poble amb l'etiqueta #elMasnou i fer així un gran ālbum entre tots els colˇlaboradors.

Vegeu el protocol d'ús intern de les xarxes socials

 
 
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgeAgenda juvenil i infantiloferta formativa CFPAM"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsEl Masnou ActiuEspai Escčnic Ca n'HumetBiblioteca Joan CorominesEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Anteriors SegüentsPerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00