Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Serveis Generals
Regidoria de Serveis generals
Sistemes d'Informaciˇ i Processos

L'objectiu principal del departament de Sistemes d'Informaciˇ i Processos es la gestiˇ ˛ptima dels recursos tecnol˛gics que disposa l'Ajuntament del Masnou aixÝ com la implantaciˇ de l'administraciˇ electr˛nica per tal de millorar els serveis que proporciona als ciutadans.

Les actuacions principals que es porten a terme sˇn:

  • L'adquisiciˇ del maquinari necessari per a garantir el correcte funcionament dels sistemes informÓtics. AixÝ com la gestiˇ del manteniment i l'administraciˇ de tot l'entorn tecnol˛gic.
  • Implantaciˇ de les aplicacions de l'ajuntament, des de l'adquisiciˇ fins al manteniment actiu, l'actualitzaciˇ de versions i el suport als usuaris.
  • Gestiˇ, manteniment i suport de la telefonia de l'ajuntament, tant fixa com m˛bil, donant suport a tota l'organitzaciˇ.
  • Implantaciˇ de la xarxa de comunicacions electr˛niques de l'ajuntament i la interconnexiˇ entre seus municipals. AixÝ com el manteniment i control de tota aquesta infraestructura.
  • Vetllar pel compliment de la normativa de Protecciˇ de Dades Personals.
  • La planificaciˇ, implantaciˇ i control de la polÝtica de c˛pies de seguretat de tota la informaciˇ corporativa.
  • Millora de procediments i implantaciˇ de eines de tramitaciˇ electr˛nica tant internes com adrešades al ciutadÓ. Definiciˇ i posada en funcionament de nous procediments i adaptaciˇ dels existents a les noves normatives i tecnologies actuals.
  • Gestiˇ i control dels certificats electr˛nics corporatius. Peticions i revocacions dels certificats i formaciˇ interna als usuaris en el seu us.
  • Disseny, manteniment i actualitzaciˇ de la seu electr˛nica, el catÓleg de trÓmits i la carpeta ciutadana de l'ajuntament.
  • Impuls de les eines de Interoperabilitat per donar compliment al dret dels ciutadans i les empreses a no aportar les dades i documents que obren en poder de les administracions p˙bliques.

Responsable de Noves Tecnologies: Manu DomÝnguez

Adreša:
Passeig de Prat de la Riba, 1
08320 El Masnou

Adreša electr˛nica: tic@elmasnou.cat

 
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del MarquŔsEl Masnou ActiuPerfil del contractantBiblioteca Joan Coromines
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marAgenda juvenil i infantil"El Masnou Viu"Oficina Local d'Habitatgeoferta formativa CFPAM
Anteriors SegŘentsLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00