Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Serveis Generals
Regidoria de Serveis generals
Sistemes d'Informaciˇ i Processos

L'objectiu principal del departament de Sistemes d'Informaciˇ i Processos es la gestiˇ ˛ptima dels recursos tecnol˛gics que disposa l'Ajuntament del Masnou aixÝ com la implantaciˇ de l'administraciˇ electr˛nica per tal de millorar els serveis que proporciona als ciutadans.

Les actuacions principals que es porten a terme sˇn:

  • L'adquisiciˇ del maquinari necessari per a garantir el correcte funcionament dels sistemes informÓtics. AixÝ com la gestiˇ del manteniment i l'administraciˇ de tot l'entorn tecnol˛gic.
  • Implantaciˇ de les aplicacions de l'ajuntament, des de l'adquisiciˇ fins al manteniment actiu, l'actualitzaciˇ de versions i el suport als usuaris.
  • Gestiˇ, manteniment i suport de la telefonia de l'ajuntament, tant fixa com m˛bil, donant suport a tota l'organitzaciˇ.
  • Implantaciˇ de la xarxa de comunicacions electr˛niques de l'ajuntament i la interconnexiˇ entre seus municipals. AixÝ com el manteniment i control de tota aquesta infraestructura.
  • Vetllar pel compliment de la normativa de Protecciˇ de Dades Personals.
  • La planificaciˇ, implantaciˇ i control de la polÝtica de c˛pies de seguretat de tota la informaciˇ corporativa.
  • Millora de procediments i implantaciˇ de eines de tramitaciˇ electr˛nica tant internes com adrešades al ciutadÓ. Definiciˇ i posada en funcionament de nous procediments i adaptaciˇ dels existents a les noves normatives i tecnologies actuals.
  • Gestiˇ i control dels certificats electr˛nics corporatius. Peticions i revocacions dels certificats i formaciˇ interna als usuaris en el seu us.
  • Disseny, manteniment i actualitzaciˇ de la seu electr˛nica, el catÓleg de trÓmits i la carpeta ciutadana de l'ajuntament.
  • Impuls de les eines de Interoperabilitat per donar compliment al dret dels ciutadans i les empreses a no aportar les dades i documents que obren en poder de les administracions p˙bliques.

Responsable de Noves Tecnologies: Manu DomÝnguez

Adreša:
Passeig de Prat de la Riba, 1
08320 El Masnou

Adreša electr˛nica: tic@elmasnou.cat

 
Anteriors SegŘentsLa Deixalleriaoferta formativa CFPAMAgenda juvenil i infantilEl Masnou. Terra de marEl Masnou Actiu
Anteriors SegŘents"El Masnou Viu"Biblioteca Joan CorominesPerfil del contractantOficina Local d'HabitatgeCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00