Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Serveis Generals
Regidoria de Serveis Generals
Recursos Humans i Rčgim Intern

Departament de REcursos HumansLa gestiķ dels recursos humans és una peįa fonamental per al desenvolupament de les organitzacions. La seva activitat se centra en la gestiķ de tot allō relacionat amb les persones que donen forma i treballen, en aquest cas, a l'Ajuntament. La seva funciķ és dotar del personal adient l'Administraciķ perquč l'organitzaciķ camini cap a la modernitzaciķ i compleixi els seus objectius, entre els quals es troba el de donar un servei eficaį i eficient a la ciutadania.

A grans trets, el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament del Masnou s'encarrega de totes les gestions relacionades amb les persones que hi treballen perquč funcioni satisfactōriament el gran engranatge que és aquesta instituciķ.

Entre les seves funcions principals es troben els trāmits relacionats amb la planificaciķ del personal (la plantilla de treballadors i la relaciķ de llocs de treball, entre d'altres), la selecciķ i provisiķ de noves places, la contractaciķ i la nōmina del personal, la negociaciķ colˇlectiva amb els representants dels treballadors, la formaciķ del personal i la tramitaciķ d'incidčncies. En conjunt, aquest Departament s'encarrega de donar forma a l'estructura de l'organitzaciķ, és a dir, quines relacions s'estableixen entre els diferents estrats sobre els quals s'alįa l'Ajuntament, i entre els quals es troben, a més del personal d'oficina, colˇlectius com la Policia Local, el personal de neteja dels equipaments municipals, la brigada de manteniment o els encarregats que els equipaments estiguin disponibles per a la ciutadania en els horaris establerts. Aquestes sķn les vessants més visibles de l'activitat de la plantilla de l'Ajuntament, que es compon de 235 places per assegurar els serveis que dķna l'Administraciķ local. Actualment, el Departament de Recursos Humans es compon de cinc treballadores: la responsable, dues tčcniques auxiliars i dues auxiliars administratives.

Un altre dels objectius pels quals es treballa des del Departament de Recursos Humans és assolir uns nivells de modernitzaciķ i de tecnificaciķ que contribueixin que l'organitzaciķ pugui respondre a les necessitats que imposa una societat com l'actual, plural, amb canvis i innovacions constants, i, d'altra banda, a situacions que reclamen solucions cada vegada més efectives i urgents. En aquest sentit, el Ple de l'Ajuntament va aprovar la modificaciķ de la plantilla i de la relaciķ de llocs de treball, amb els vots a favor de l'Equip de Govern i l'abstenciķ del Grup Municipal del PP.

Relaciķ amb la ciutadania
Si bé la vessant més visible del Departament de Recursos Humans és el bon funcionament dels altres departaments o colˇlectius que treballen a l'Ajuntament, també hi ha una relaciķ directa amb la ciutadania, especialment quan es duen a terme processos de selecciķ de personal. En aquest moment, tot i que la legislaciķ no permet l'increment de places de nova creaciķ, des de Recursos Humans s'estā duent a terme la tramitaciķ dels processos selectius convocats i iniciats en anys anteriors. Des de l'apartat d'oferta d'ocupaciķ pública de la pāgina web municipal (www.elmasnou.cat/oferta_ocupacio) es pot trobar tota la informaciķ relacionada amb aquests processos selectius.

 

Responsable de Recursos Humans: Mōnica Espinās

Adreįa:
Passeig de Prat de la Riba, 1
08320 El Masnou

 
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Agenda juvenil i infantilLa DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del MarqučsEl Masnou Actiu
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAMBiblioteca Joan CorominesPerfil del contractant
Anteriors SegüentsOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00