Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - Ārea de Comunitat i PersonesĀrea de Comunitat i PersonesPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria de CulturaRegidoria de CulturaPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria de Cultura - FESTA MAJOR DE SANT PERE 2015. TERRA, MAR I FOCFESTA MAJOR DE SANT PERE 2015.
TERRA, MAR I FOC
Regidoria de Cultura
FESTA MAJOR DE SANT PERE 2015.
TERRA, MAR I FOC

La Festa Major de Sant Pere 2015 se celebrarā entre el 26 i el 29 de juny. El lema d'enguany, "Terra, mar i foc", vol reivindicar la importāncia dels elements essencials per a la construcciķ del tarannā dels masnovins i masnovines i de la vida diāria a la vila. Al voltant de la  llegenda de les tres nimfes (cadascuna representant a un dels elements), s'ha construīt un fil argumental que ha d'ajudar a la polbaciķ a descobrir els petits elements māgics que conformen la vida i la celebraciķ conjunta.

Tota la informaciķ referent a la Festa Major es completarā i s'actualitzarā a la pāgina web municipal, així com a la pāgina de Facebook i al perfil de Twitter.

 
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de marBiblioteca Joan CorominesOficina Local d'HabitatgeQueda't
Anteriors SegüentsPerfil del contractantoferta formativa CFPAMLa DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del Marqučs"El Masnou Viu"
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00