Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - Ārea de Comunitat i PersonesĀrea de Comunitat i PersonesPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria de CulturaRegidoria de CulturaPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria de Cultura - FESTA MAJOR DE SANT PERE 2015. TERRA, MAR I FOCFESTA MAJOR DE SANT PERE 2015.
TERRA, MAR I FOC
Regidoria de Cultura
FESTA MAJOR DE SANT PERE 2015.
TERRA, MAR I FOC

La Festa Major de Sant Pere 2015 se celebrarā entre el 26 i el 29 de juny. El lema d'enguany, "Terra, mar i foc", vol reivindicar la importāncia dels elements essencials per a la construcciķ del tarannā dels masnovins i masnovines i de la vida diāria a la vila. Al voltant de la  llegenda de les tres nimfes (cadascuna representant a un dels elements), s'ha construīt un fil argumental que ha d'ajudar a la polbaciķ a descobrir els petits elements māgics que conformen la vida i la celebraciķ conjunta.

Tota la informaciķ referent a la Festa Major es completarā i s'actualitzarā a la pāgina web municipal, així com a la pāgina de Facebook i al perfil de Twitter.

 
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marPerfil del contractant"El Masnou Viu"La DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgeEspai Escčnic Ca n'HumetAgenda juvenil i infantilBiblioteca Joan Coromines
Anteriors SegüentsEl Masnou Actiu
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00