Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Capšalera de la campanya 'El Masnou Ús casa teva': grafit
El Masnou
El Masnou
Capšalera de la campanya 'El Masnou Ús casa teva': brossa al jardÝ
El Masnou
El Masnou
Imatge de la campanya "El Masnou Ús casa teva"
Campanya "El Masnou Ús casa teva", imatge gos
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Regidoria de Cultura
Espai EscŔnic Ca n'Humet

L'Espai EscŔnic Ca n'Humet ja fa dos anys que estÓ en funcionament, amb cinc temporades de programaciˇ estable de m˙sica, teatre, dansa i altres manifestacions artÝstiques que giren al voltant d'un projecte s˛lid que s'ha consolidat en el temps.

L'aposta per primera vegada per una programaciˇ estable Ús un repte en un moment com l'actual, en quŔ s'ha volgut penalitzar les manifestacions culturals amb l'aplicaciˇ del 21% de l'IVA.

Continuem apostant per una oferta de qualitat que combina els espectacles amateurs, especialment els produ´ts al Masnou, amb els espectacles professionals.

Continuem gaudint de la programaciˇ.

Consulteu el PDF editat per l'Ajuntament amb la programaciˇ aquÝ.

ButlletÝ de Cultura dedicat a l'Espai EscŔnic. Des d'aquest espai podreu consultar la programaciˇ i comprar les entrades

Doneu-vos d'alta per rebre el butlletÝ de l'Espai EscŔnic
DESTAQUEM

El Grup d'Aficionats al Teatre del Masnou (GAT) va representar a l'Espai EscŔnic Ca n'Humet, el cap de setmana del 21 i 22 de maig, el seu espectacle Mitch&Murray (Ŕxit a qualsevol preu). El muntatge proposa una reflexiˇ sobre les dures condicions a quŔ s'han d'enfrontar les persones que volen triunfar al mˇn empresarial. Els actors van demostrar com poden arribar a respondre els Ŕssers humans en situacions en quŔ els sotmeten a molta pressiˇ, amb reaccions c˛miques i d'altres, dramÓtiques.

Actuaciˇ de Manel Joseph a l'Espai EscŔnic Ca n'HumetEl cap de setmana del 14 i 15 de maig ha estat dedicat, de manera especial, a la m˙sica. Hi han estat presents molts estils, grÓcies a la tasca de mestissatge i de mescla duta a terme per Manel Joseph, fundador mÝtic de rellevants formacions catalanes, com l'Orquestra Plateria. Manel Joseph va actuar el dissabte 14 de maig a la sala municipal per presentar el seu disc Que en som d'animals, per a la qual cosa va estar acompanyat del seu grup, el Gran Caiman. El p˙blic masnovÝ va gaudir dels treballs de l'artista afincat al Masnou, i la seva actuaciˇ va ser molt celebrada.

Representaciˇ de 'La simfonia de les joguines' a l'Espai EscŔnicEl diumenge 15, va ser el torn dels infants, que van poder acostar-se al mˇn de la m˙sica clÓssica grÓcies a la representaciˇ de La simfonia de les joguines, a cÓrrec de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou, sota la direcciˇ de Marc Ari˝o. Durant l'espectacle, el p˙blic va poder conŔixer la hist˛ria dels instruments, la seva composiciˇ i la seva funciˇ dintre d'una orquestra. TambÚ es va fer un repÓs d'alguns dels compositors mÚs importants.

└lbum de fotos de l'actuaciˇ de Manel Joseph

└lbum de fotos de la representaciˇ de La simfonia de les joguines

DESTAQUEM
 
Anteriors SegŘentsBiblioteca Joan CorominesAgenda juvenil i infantilLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de marOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegŘentsCentre d'Empreses Casa del MarquŔsEspai EscŔnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAM"El Masnou Viu"Perfil del contractant
Anteriors SegŘentsEl Masnou Actiu
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00