Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Regidoria de Cultura
Espai EscŔnic Ca n'Humet

Imatge del programa de tardor 2016

L'Espai EscŔnic Ca n'Humet ja fa dos anys que estÓ en funcionament, amb cinc temporades de programaciˇ estable de m˙sica, teatre, dansa i altres manifestacions artÝstiques que giren al voltant d'un projecte s˛lid que s'ha consolidat en el temps.

L'aposta per primera vegada per una programaciˇ estable Ús un repte en un moment com l'actual, en quŔ s'ha volgut penalitzar les manifestacions culturals amb l'aplicaciˇ del 21% de l'IVA.

Continuem apostant per una oferta de qualitat que combina els espectacles amateurs, especialment els produ´ts al Masnou, amb els espectacles professionals.

Continuem gaudint de la programaciˇ.

Consulteu el PDF editat per l'Ajuntament amb la programaciˇ aquÝ.
ACTUALITAT

Actuaciˇ de la companyia FarrÚs brothers a l'Espai EscŔnic al febrer de 2016El globus estÓtic de la companyia teatral FarrÚs brothers torna a l'Espai EscŔnic Ca n'Humet, dintre del programa Teatre Familiar, desprÚs de l'Ŕxit obtingut a la temporada anterior. El muntatge, Tripula, recrea les aventures de dos cientÝfics ilĚluminats per la genialitat i que han descobert una nova manera de viatjar: el globus estÓtic. Sense necessitat d'enlairar-se, l'espectacle vol que el p˙blic pugui viatjar per l'espai, fregant els lÝmits de la realitat i permetent anar a llocs que fins ara ning˙ sospitava que existissin.

La representaciˇ serÓ el diumenge 23 d'octubre, a les 17 h i a les 18.30 h. L'espectacle Ús recomanat per a infants mÚs grans de cinc anys. L'aforament Ús limitat per les caracterÝstiques de la funciˇ. Les entrades costen 3 euros i es poden adquirir de manera anticipada al portal comercial www.quedat.cat o bÚ una hora abans de l'espectacle a taquilla. MÚs informaciˇ

└lbum de fotos de la representaciˇ de Tripula la temporada anterior

Actuaciˇ de Josep Traver i Jaume Maristany a l'Espai EscŔnic Ca n'HumetEls m˙sics Jordi Traver i Jaume Maristany van tornar a demostrar que l'Espai EscŔnic Ca n'Humet i el Masnou sˇn casa seva. Des de dijous 13 d'octubre les entrades estaven exhaurides per al concert que van oferir a la sala municipal el dissabte 15. Familiars, amics, admiradors i amants de la bona m˙sica van omplir les butaques de l'Espai EscŔnic per compartir una sessiˇ d'aquelles que mostren el millor de la m˙sica quan s'ha escollit amb cura i quan s'ha executat amb virtuosisme.

Traver i Maristany, per a la seva tornada al teatre municipal van aconseguir la complicitat d'uns convidats de luxe: el contrabaix de Joan Chamorro, la bateria d'Esteve Pi i les veus de la revelaciˇ Rita PayÚs i la sempre celebrada Andrea Motis. Les expectatives creades, que van ser moltes, no es van veure decebudes, i l'actuaciˇ va acabar amb un p˙blic entusiasmat i reticent a donar per acabat el concert que va repassar alguns clÓssics del jazz per˛ que tambÚ va deixar espai per la bossa nova i el bolero, esplŔndidament interpretats per Motis i PayÚs.

Abans del concert, diversos alumnes de l'Escola Municipal de M˙sica del Masnou (EMUMM) van exercir de teloners i van interpretar algunes peces musicals.

 

Representaciˇ de 'La Rambla de les floristesEl cap de setmana de l'1 i el 2 d'octubre, l'Espai EscŔnic Ca n'Humet es va transformar en la Rambla de Barcelona de finals del segle XIX. ╔s a dir, la sala municipal va ser, durant unes hores, un punt de trobada en quŔ coincidien l'aroma de les flors i el brogit de vianants, venedors i gent de pas amb les seves alegries i misŔries. I tot grÓcies a la representaciˇ del Grup d'Aficionats al Teatre (GAT) sobre el text La Rambla de les floristes, del clÓssic catalÓ Josep Maria de Sagarra. Els actors i les actrius van oferir un retrat costumista de la societat de la capital catalana del darrer terš del segle XIX.

Consulteu la programaciˇ de l'Espai EscŔnic Ca n'Humet

Anteriors SegŘentsOficina Local d'HabitatgeEl Masnou ActiuAgenda juvenil i infantilBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de marLa Deixalleria"El Masnou Viu"Perfil del contractant
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAM
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00