Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Medi Ambient
Regidoria de Medi Ambient
Platges
Espai d'informaciķ sobre les platges del municipi

Les platges del Masnou

ggAl municipi hi ha dues platges: la platja del Masnou, a llevant del port esportiu (el costat més proper a Barcelona), i la platja d'Ocata, situada a ponent (a la banda del port més propera a Matarķ). Totes dues tenen equipaments sanitaris i ārees de serveis. S'hi pot accedir fācilment des del centre urbā i estan ben comunicades amb transport públic.


mapa google earth platges del Masnou

 

Zona de pesca 24 h
S'han habilitat 200 metres de la platja d'Ocata (comptats des del límit amb el terme municipal de Premiā de Mar) per a la pesca amb canya durant les 24 h del dia durant tota la temporada.

Recordeu que, fora d'aquesta zona, la pesca amb canya només és permesa entre les 21 i les 8 h.

tzxs

Zona nudista
Per a la prāctica del nudisme, s'ha habilitat i senyalitzat la zona de la platja d'Ocata que comprčn els 200 metres següents a la zona de pesca. Fora d'aquesta zona i al passeig Marítim no estā permesa aquesta prāctica.

jjaaa

Vigilāncia de la qualitat de les platges i les aigües litorals

Més informaciķ sobre l'estat de les platges ( qualitat aigua, bandera, temperatura de l'aigua, afectacions del mar, serveis...)

 
Anteriors SegüentsPerfil del contractantLa Deixalleriaoferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del MarqučsOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegüentsEl Masnou Actiu"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de marAgenda juvenil i infantilEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00