Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Regidoria d'Habitatge
Oficina Local d'Habitatge

Capįalera pāgina principal OLHM

L'Oficina Local d'Habitatge del Masnou és un servei públic gratuīt de l'Ajuntament del Masnou per gestionar temes d'habitatge, i informar i assessorar la ciutadania sobre aquestes qüestions.

I us dķna un cop de mā pel que fa a:

Informaciķ i assessorament general sobre habitatge(2)
Tota la informaciķ necessāria sobre temes relacionats amb l'habitatge: compra, lloguer, comunitat de propietaris...

Lloguer
Mediaciķ pública en el mercat de lloguer privat, mediaciķ entre propietaris i llogaters. Tramitaciķ i seguiment d'ajuts al lloguer.

Rehabilitaciķ i edificaciķ
Tramitaciķ d'ajuts, informaciķ sobre habitabilitat i tramitaciķ de cčdules, i assessorament sobre els deures de manteniment d'habitatges i edificis.

Protecciķ oficial
Tota la informaciķ necessāria sobre les promocions públiques, l'habitatge protegit, el Registre únic de solˇlicitants i la tramitaciķ d'ajuts a l'habitatge públic.

On és l'OLHM i com contactar-hi?

La primera atenciķ es fa a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana (OAC). Per a visita amb els tčcnics, cal demanar prčviament hora a l'OAC.
Adreįa:
Roger de Flor, 23
08320 El Masnou

Horari d'atenciķ al públic: matins de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h; dijous a la tarda, de 16 a 19 h. (A l'agost, l'OAC tanca a les tardes.)
Adreįa electrōnica: OLHM

 
Anteriors SegüentsAgenda juvenil i infantilEl Masnou Actiuoferta formativa CFPAMBiblioteca Joan CorominesOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'HumetLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del Marqučs"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsPerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00