Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Regidoria de Cultura
Arxiu Municipal del Masnou

L'Arxiu Municipal del Masnou és el servei municipal responsable de garantir la recuperaciķ, l'organitzaciķ i la preservaciķ tant de la documentaciķ produīda per l'Administraciķ local com del patrimoni documental del Masnou.

QUČ FA L'ARXIU MUNICIPAL?
Imatge de l'Arxiu MunicipalGestiona, conserva, organitza i posa a l'abast dels ciutadans i de la mateixa Administraciķ la documentaciķ municipal que generen i reben els diferents serveis municipals.

Vetlla per la recuperaciķ del patrimoni histōric, cultural i audiovisual local emprant les mesures tčcniques i de seguretat necessāries per preservar-lo. L'arxiu salvaguarda la memōria individual i colˇlectiva. Estā obert a rebre donacions de particulars i entitats. A banda de la documentaciķ en paper, hi podem trobar altres suports, com pergamí, disquets, CD, fotografies, cassets, vídeo i DVD.

Imatge de l'Arxiu MunicipalAssessora i facilita la recerca i la investigaciķ als usuaris, si la documentaciķ solˇlicitada és consultable legalment. També assisteix l'Ajuntament en la seva tasca diāria en la gestiķ de la informaciķ.

Promou la difusiķ dels seus fons i el coneixement del passat i del present a través de xerrades, coordinaciķ de publicacions, exposicions, cursos, visites escolars i jornades de portes obertes.

Promou la transparčncia i l'accés a la informaciķ pública, garantint una gestiķ eficaį, responsable i transparent de l'Administraciķ i protegint els drets de la ciutadania. Promou la democrācia, ja que garanteix la seguretat de la informaciķ i la transparčncia de les actuacions administratives, i també la rendiciķ de comptes.

QUČ S'HI POT TROBAR?

Cliqueu al títol de l'apartat per entrar i veure els fons i les colˇleccions de l'Arxiu, i també els inventaris i catālegs de cadascun.

QUČ S'HI POT FER?

En aquest apartat podreu veure tots els serveis que ofereix l'Arxiu.

SERVEI EDUCATIU

Apartat dedicat als tallers i el servei didāctic adreįat a les escoles.

COLˇLABOREU AMB L'ARXIU


Entreu en aquest apartat i descobriu com podeu colˇlaborar amb l'Arxiu.

PUBLICACIONS


En aquest apartat podreu veure i descarregar les publicacions que edita o coordina l'Arxiu Municipal.

RECURSOS


Hi trobareu documents útils elaborats per l'Arxiu sobre la histōria del Masnou.

 

Arxiu Municipal del Masnou

Directora: Cristina Espuga i Condal
Arxiver: Carles Pino Andújar

Adreįa:
Carrer de Sant Francesc d'Assís, 28
08320 El Masnou

Telčfon: 93 557 18 29
arxiu@elmasnou.cat

Horari:
D'octubre a maig
Dilluns, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h
Dimecres, de 9 a 13 h

De juny a setembre
Dilluns i dimecres de 9 a 14 h

Es recomana demanar cita prčvia.

 
Anteriors SegüentsPerfil del contractantoferta formativa CFPAMEl Masnou. Terra de marBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsQueda'tOficina Local d'HabitatgeEspai Escčnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del MarqučsLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00