Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - Ārea de Comunitat i PersonesĀrea de Comunitat i PersonesPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria de CulturaRegidoria de CulturaPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria de Cultura - Casa de Cultura – Oficina de TurismeCasa de Cultura – Oficina de Turisme
Regidoria de Cultura
Casa de Cultura – Oficina de Turisme

Aquest edifici, propietat de Jaume Sensat i Rosa Pagčs, va ser remodelat l'any 1900-1901 pel mestre d'obres Pere Andreu i l'any 1975 va ser donat per descendents de la família a l'Ajuntament del Masnou amb la condiciķ que s'utilitzés amb finalitats culturals. Consta d'una planta baixa i dos pisos, i es caracteritza per la singular adaptaciķ de l'estil islāmic de l'exterior i per la riquesa de les pintures murals que es conserven a l'interior.

Després d'una fase de reformes integrals dels espais d'aquest edifici, la Casa de la Cultura ha obert les portes amb una nova imatge i un nou carācter. L'objectiu d'aquesta nova etapa és esdevenir un punt de referčncia cultural i turístic tant per locals com forans.

Imatge inexistentA la planta baixa hi trobareu l'Oficina d'Informaciķ Turística del Masnou, una maqueta amb 3D de l'itinerari “El Masnou, terra de mar” i una sala d'exposicions temporals. A la primera planta, dues sales d'exposicions de la colˇlecciķ d'art municipal, mobles de l'čpoca i fins i tot una autčntica caseta de nines.

Aneu a l'Oficina d'Informaciķ Turística


 

Casa de Cultura
Oficina de Turisme

Tčcnica: Cristina Espuga
Adreįa: Prat de la Riba, 16
Telčfon d'informaciķ: 93 557 18 34

Visita virtual

 
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsQueda'tLa Deixalleria"El Masnou Viu"oferta formativa CFPAM
Anteriors SegüentsPerfil del contractantEspai Escčnic Ca n'HumetBiblioteca Joan CorominesEl Masnou. Terra de marOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00