Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Festa Major 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - Ārea de Comunitat i PersonesĀrea de Comunitat i PersonesPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria de CulturaRegidoria de CulturaPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria de Cultura - Casa de Cultura – Oficina de TurismeCasa de Cultura – Oficina de Turisme
Regidoria de Cultura
Casa de Cultura – Oficina de Turisme

Aquest edifici, propietat de Jaume Sensat i Rosa Pagčs, va ser remodelat l'any 1900-1901 pel mestre d'obres Pere Andreu i l'any 1975 va ser donat per descendents de la família a l'Ajuntament del Masnou amb la condiciķ que s'utilitzés amb finalitats culturals. Consta d'una planta baixa i dos pisos, i es caracteritza per la singular adaptaciķ de l'estil islāmic de l'exterior i per la riquesa de les pintures murals que es conserven a l'interior.

Després d'una fase de reformes integrals dels seus espais, la Casa de la Cultura ha obert les seves portes amb una nova imatge i un nou carācter. L'objectiu d'aquesta nova etapa és la d'esdevenir un punt de referčncia cultural i turístic tant per locals com forans.

Imatge inexistentA la planta baixa hi trobareu l'Oficina d'Informaciķ turística del Masnou, una maqueta amb 3D del itinerari “El Masnou, terra de mar” i una sala d'exposicions temporals. A la primera planta dues sales d'exposicions de la colˇlecciķ d'art municipal, mobles de l'čpoca i fins i tot una autčntica caseta de nines.

Aneu a l'Oficina d'Informaciķ Turística


 

Casa de Cultura
Oficina de Turisme

Tčcnica: Cristina Espuga
Adreįa: Prat de la Riba, 16
Telčfon d'informaciķ: 93 557 18 34

Visita virtual

 
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesOficina Local d'HabitatgePerfil del contractantEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMEl Masnou ActiuAgenda juvenil i infantilCentre d'Empreses Casa del MarqučsLa Deixalleria
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00