Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Regidoria de Promociķ Econōmica
Accions de formaciķ

Des del Servei de Formaciķ de la Unitat de Promociķ Econōmica es dissenyen propostes de formaciķ innovadores, adaptades a les necessitats formatives que reclamen els usuaris i usuāries del servei i les empreses del municipi, amb l'objectiu de contribuir a la qualificaciķ professional de les persones i empreses del sector.


Formaciķ ocupacional

Cursos de capacitaciķ professional per millorar les competčncies personals. Sķn cursos subvencionats pel Fons Social Europeu. A Catalunya, l'organisme responsable d'aquests cursos és el Departament d'Empresa i Ocupaciķ de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu principal aplicar polítiques sobre l'ocupaciķ, dins de la vessant pública i seguint les directrius del Servei d'Ocupaciķ de Catalunya (SOC).

El 2003, la Unitat de Promociķ Econōmica va obtenir la certificaciķ UNE-EN-ISO 9001:2008, la qual l'acredita com a centre de formaciķ ocupacional.

Formaciķ contínua

Adreįada a empreses, treballadors i treballadores, i persones en situaciķ d'atur, per millorar els seus nivells de competitivitat, actualitzar els seus coneixements i facilitar-los l'accés al mercat laboral.


 
 
Anteriors SegüentsPerfil del contractantBiblioteca Joan CorominesLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de marOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegüentsAgenda juvenil i infantil"El Masnou Viu"oferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del MarqučsEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsEl Masnou Actiu
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00