Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - AlcaldiaAlcaldiaPortada - Alcaldia - Regidoria de Promociˇ Econ˛micaRegidoria de Promociˇ Econ˛micaPortada - Alcaldia - Regidoria de Promociˇ Econ˛mica - Mesures de foment de l'ocupaciˇMesures de foment de l'ocupaciˇ
Regidoria de Promociˇ Econ˛mica
Mesures de foment de l'ocupaciˇ

El Servei Local d'Ocupaciˇ Ús un servei municipal que tÚ com a objectiu facilitar i millorar la inserciˇ laboral de les persones en situaciˇ d'atur i de les persones treballadores que vulguin millorar la seva feina actual.

Assessorament a persones que busquen feina

Aquest servei tÚ com a objectiu dotar d'informaciˇ, eines i recursos per a la recerca de feina els usuaris i usuÓries que es troben en situaciˇ d'atur i els treballadors i treballadores que desitgen millorar la seva professionalitat i els seus perfils competencials.

El coneixement exhaustiu dels perfils professionals de cadasc˙ permet: cobrir els llocs de treball vacants dins l'empresa d'una manera mÚs Ógil; optimitzar recursos pel que fa a metodologia, temps i proximitat al territori, i, sobretot, ajustar de manera molt eficaš el perfil personal a un lloc de treball.

La Unitat de Promociˇ Econ˛mica ofereix programes d'inserciˇ durant els quals s'ofereix un acompanyament per a la cerca activa de feina, i tota una sŔrie de recursos i eines per aconseguir l'objectiu de trobar feina.

A la Unitat de Promociˇ Econ˛mica podreu trobar una gran varietat d'ofertes de treball que, de ben segur, us interessaran. Si cerqueu un lloc de treball o voleu canviar de feina, us hi esperem.

Tauler d'ofertes de treball

Com accedir-hi? Per ampliar aquesta informaciˇ, poseu-vos en contacte amb la Unitat de Promociˇ Econ˛mica del Masnou.

QuŔ Ús la XALOC?, la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupaciˇ

Mitjanšant tres audiovisuals es pretÚn que els usuaris dels Serveis locals d'Ocupaciˇ aprofundeixin en les possibilitats que ofereixen els 165 centres de la provÝncia de Barcelona.

Els tres audiovisuals es titulen "QuŔ sˇn els Serveis Locals d'Ocupaciˇ?", "Busques feina?" i "Ofereixes feina?" i es troben disponibles a la pÓgina web d'ofertes de la XALOC i al canal de YouTube de la Diputaciˇ. El primer audiovisual, en nomÚs 4 minuts, aporta una visiˇ general del treball que es realitza als Serveis Locals d'Ocupaciˇ. El segon, adrešat principalment a les persones en situaciˇ d'atur o que volen millorar professionalment, explica els diferents serveis presencials i virtuals als que es pot accedir a l'inscriure's al Servei Local d'Ocupaciˇ mÚs proper. Finalment, el tercer audiovisual "Ofereixes feina?", s'adreša especialment a l'empresa que necessita incorporar nous professionals o bÚ conŔixer el mercat laboral local.”


Gestiˇ d'ofertes de treball

Amb aquest servei s'intenta obtenir una relaciˇ ˛ptima entre el perfil de la persona treballadora que busca l'empresa i el lloc de treball que cerca la persona demandant.

Per formar part de la base de dades de la Xarxa Xaloc, l'usuari/Ória ha d'acudir al servei local d'ocupaciˇ i omplir el formulari de currÝculum i el full de compromÝs.

Si es tracta d'una empresa que vol posar una oferta de treball, pot acudir al servei local d'ocupaciˇ o enviar per correu electr˛nic (serveiocupacio@elmasnou.cat) o fax (93 557 17 03) l┤oferta de treball i el full de compromÝs empresa.


Club de la Feina

Espai on qualsevol persona que estigui interessada a cercar feina pot disposar de tots els mitjans per aconseguir-ho.

En aquest espai teniu al vostre abast:

  • Quatre ordinadors amb connexiˇ a Internet
  • Un telŔfon des d'on podreu fer trucades per posar-vos en contacte amb les empreses
  • Una impressora per imprimir els vostres currÝculums
  • Diaris per cercar feina
  • Orientaciˇ laboral i assessorament per a la cerca de feina:

Cerca de feina
CurrÝculum
Cartes de presentaciˇ
L'entrevista
ProcÚs de selecciˇ

Autoocupaciˇ (assessorament per a la creaciˇ d'empreses)

Cada vegada sˇn mÚs les persones que opten per la creaciˇ de la seva pr˛pia empresa, ja sigui individualment o colĚlectivament, com a manera de desenvolupar la seva carrera professional i crear, per tant, el seu propi lloc de treball.

Ser empresari o empresÓria Ús un ofici que cal aprendre i perfeccionar per tenir Ŕxit. La creaciˇ d'una empresa neix d'una idea inicial, encara poc definida i poc concreta, juntament amb una primera voluntat d'establir-se per compte propi. El desenvolupament d'un pla d'empresa ajuda a concretar i madurar la idea inicial.

La Unitat de Promociˇ Econ˛mica ofereix el servei d'assessorament a persones emprenedores i els ofereix informaciˇ, eines i recursos, i els assessora i acompanya durant tot el procÚs de la creaciˇ de la seva empresa. Ofereix informaciˇ i assessorament personalitzat sobre formes jurÝdiques, normatives, temes laborals i fiscals, finanšament, ajuts i subvencions…

Un cop s'ha creat l'empresa, se'n fa el seguiment fins que es consolida.

Demaneu dia i hora per a una entrevista inicial i us ajudaran a definir l'estratŔgia per conŔixer les possibilitats d'Ŕxit del vostre projecte.

MÚs informaciˇ:

Adreša:
└rea de Foment/Unitat de Promociˇ Econ˛mica
Edifici Centre
Carrer d'ItÓlia, 50, 1a planta
08320 El Masnou
TelŔfon: 93 557 17 60
Adreša electr˛nica:
p.economica@elmasnou.cat

 
 
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marEspai EscŔnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del MarquŔs"El Masnou Viu"Agenda juvenil i infantil
Anteriors SegŘentsBiblioteca Joan CorominesEl Masnou ActiuPerfil del contractantLa DeixalleriaOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAM
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00