Regidoria de Joventut

La Regidoria de Joventut està adreçada principalment als masnovins i masnovines de 12 a 30 anys. Aquesta Regidoria treballa a partir d'uns programes marcats al Pla d'Acció Jove del Masnou, i compta sempre amb les noves propostes que aportin els joves.

Ofereix tot tipus d'informació a Ca n'HumetPunt d'Informació Juvenil, on la informadora o el dinamitzador us parlaran dels serveis, les activitats, els cursos, els tallers, les xerrades, les entitats juvenils de la població i de qualsevol tema que us pugui interessar, sigui quin sigui el dubte.

La Regidoria vol que sigueu part activa dels seus projectes. Per això, si teniu propostes, suggeriments, millores o crítiques constructives, si us plau, feu-les-hi saber per correu electrònic, o bé trucant o anant a Ca n'Humet. Us hi esperen!

Descarrega't l'app PIJ Ca n'Humet

App jove del PIJ Ca n'HumetAmb la voluntat que tot el jovent de la vila tingui un accés més directe a la informació relacionada amb al centre de participació juvenil Ca n'Humet (en àmbits tan diversos com l'oci, la música, la formació, sortides i tot allò d'interès per a aquest col·lectiu), s'ha creat una nova aplicació per a telèfons intel·ligents. D'aquesta manera, la Regidoria de Joventut vol acostar-se al seu públic potencial a través dels mitjans que li resulten més interessants i d'utilitat.

Des de l'app, que porta el títol de PIJ Ca n'Humet, els usuaris poden informar-se de les activitats d'interès jove, a més de poder fer alguns tràmits relacionats amb les activitats, com inscripcions, sol·licitar informació o consultar l'agenda. Per reforçar la immediatesa de la informació en la comunicació amb els joves, l'app enviarà notificacions a les persones que ja se l'hagin descarregada.

La imatge de l'aplicació ha apostat decididament per un disseny amb referents clars al món estètic del jovent i per una claredat que ajudi a la identificació d'un servei que, sobretot, persegueix la proximitat i la identificació de l'Espai Jove Ca n'Humet com l'àmbit en què els joves i les persones del seu entorn sempre poden trobar propostes interessants per al seu oci i per al seu desenvolupament personal, social i cultural.

Temes relacionats

Tècnics municipals

Tècnic : Humbert Pérez

Oficines

Seu Regidoria de Joventut Carrer de Roger de Flor, 2308320 - El MasnouTel. 93 557 18 41Fax. 93 557 17 04joventut@elmasnou.catHorari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h