Arrenquem nou mandat, 2019-2023

Reprenc el diari de l'alcalde després de tres mesos sense escriure-hi, degut a la convocatòria de múltiples conteses electorals. La darrera, la de les eleccions municipals del 26 de maig, la va guanyar ERC-AM, la candidatura que encapçalava, amb 4.690 vots. De nou, gràcies per la vostra confiança.

Aquest resultat ens ha permès l'obtenció de nou regidors i regidores (tres més que en l'anterior mandat), i la possibilitat de tornar a governar el Masnou. Dissabte passat vaig ser escollit de nou alcalde, amb el suport de JxCAT-JUNTS, després de signar-hi un acord de país amb motiu de la investidura. I avui mateix he signat els decrets de delegacions de regidories i d'organització del nou cartipàs, que ens permetran dur a terme l'acció de govern, per ara en minoria, i amb la voluntat d'arribar a acords i consensos amb la resta de formacions polítiques per tal de tirar endavant el nostre programa durant el mandat 2019-2023.

Vaig iniciar el meu discurs d'investidura en el decurs del Ple de constitució de dissabte passat amb un seguit d'agraïments, que avui reitero, i fent balanç de l'acció de govern del mandat passat. Sempre és bo fer una mirada enrere, aprendre d'errors i desencerts i d'experiències viscudes, per encarar el present i pensar en el futur amb més solvència i possibili