Passem comptes amb la ciutadania

Un dels objectius primordials i més immediats de dur a terme quan em vaig estrenar com a alcalde era l’aprovació d’un Pla d’Actuació Municipal (PAM) que guiés l’acció de govern durant tot el mandat. No era fita fàcil i mai abans s’havia fet al Masnou. També tenia clar que en la seva elaboració s’havia de donar veu a la ciutadania, de manera que sobre la proposta de document s’hi van poder fer aportacions, tant mitjançant audiències públiques com a través del web municipal. El PAM 2015-2019, com sabeu, va ser finalment aprovat el mes de desembre, i és consultable a través del propi web municipal i en edició impresa.

El PAM és la translació dels programes electorals i del programa de govern d’Esquerra Republicana de Catalunya - Acord pel Masnou - Moviment d'esquerres i Convergència i Unió al dia a dia de l’administració. Un full de ruta per a assolir la màxima efectivitat de l’actuació del govern i, és clar, fer efectius els compromisos adquirits davant de la ciutadania del Masnou, que no perdem mai de vista que és a qui ens devem.

Per tot això, i ara que ja portem més d’un any d’aquest camí de quatre anys, és l’hora de passar comptes amb tots i totes vosaltres: Què hem fet l’Equip de govern en aquest any i escaig de mandat? Estem complint amb els compromisos adquirits? Quin camí ens queda per a recórrer? Hi ha actuacions que haguem de rectificar?

L’audiència pública de demà dijous, a les 19.30 hores, a l’Edifici Centre, justament pr