Obertes les inscripcions del curs de monitors i monitores infantils

Última revisió 10-09-2018 13:39
21/02/2007

Ja estan obertes les inscripcions per al curs intensiu de monitors i monitores d'activitats de lleure per a infants i joves. El curs està destinat a joves d' entre 18 i 30 anys que vulguin obtenir el títol homologat de la Generalitat, útil i necessari per treballar en aquest àmbit (de monitors/es de menjadors escolars, d'esplais, etc.). Les assignatures que s'hi cursaran seran de pedagogia, psicologia, natura, sociologia, expressió, joc, salut i dinàmica de grups.

El curs començarà el 30 de març i finalitzarà el 5 de maig, i les classes es repartiran en 25 sessions de 4 hores cada una. L'horari serà: divendres, de 17 a 21 h, i dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. L'activitat tindrà un cost de 100 euros.

La inscripció s'haurà de fer al Punt d'Informació Juvenil, cada tarda de 17 a 20 h, i per tal de formalitzar-la caldrà portar:

  • La fotocòpia del DNI
  • Dues fotografies de mida carnet
  • El resguard del pagament al número de compte que surt al full d'inscripció

El curs es farà a l'Aula de Català de Ca n'Humet amb un màxim de 22 alumnes. Recordeu que hi ha un mínim d'assistència a les sessions i que si falteu a més de 15 hores del curs, no podreu obtenir el diploma. Cal saber també, que els dies laborables de Setmana Santa el curs es farà en el mateix horari que els dissabtes.