El mal temps no atura les activitats del darrer cap de setmana

Última revisió 21-05-2019 09:43
21/05/2019

El darrer cap de setmana, del 18 i 19 de maig, diverses activitats programades a l’aire lliure es van haver d’anul•lar per la previsió del mal temps. Aquest va ser el cas de les activitats esportives en família, previstes dins la programació del Mes de les Famílies, i la gimcana el gran joc “El Masnou, terra de mar”, amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Amb tot, es van poder fer diverses activitats.

La tarda de divendres i el matí de dissabte, l’activitat familiar del Minimon Interactiu va portar, a Ca n’Humet, un sorral interactiu que combinava les potencialitats de la visualització 3D i de la realitat augmentada amb la manipulació tàctil. Similar a un mapa geogràfic amb mar, llacs, rius, muntanyes..., els infants van poder crear el seu propi paisatge natural. 

L’Espai Escènic va acollir, a més del concert de Manel Joseph de diumenge,  els concerts de l’alumnat de l'Escola de Municipal de Música del Masnou (EMUMMM). Al matí del dissabte 18, hi va sonar, d’una banda, la música dels grups de Sensibilització i Iniciació, amb l'acompanyament del Combo de Joves de l'EMUMM. Les actuacions es van allargar fins ben passat el migdia, quan els conjunts instrumentals i cors de l'EMUMM van interpretar una selecció de músiques fetes per dones.

També el matí de dissabte, la Casa Benèfica va obrir les portes per fer-hi un recorregut guiat, una activitat inclosa dins la celebració del Dia Internacional dels Museus. Dissenyat per l'arquitecte Gaietà Buïgas i Monravà l'any 1902 i promogut per l'alcalde Pau Estapé i Maristany, els participants van poder conèixer l’interior d'aquest asil benèfic, que va suposar la concessió a la vila del Masnou del títol de Benèfica per part del rei Alfons XIII.

D’altres activitats que han tingut lloc aquest cap de setmana han estat la XXII Acampada Estel·lar, dels Amics i Escoltes del Masnou, o la 40a Trobada de ball country, de l’Associació Country Ocata. Al local de Gent del Masnou, es va poder donar sang durant el matí de diumenge.
 

Moment d'uns dels concerts de l'EMUMM a l'Espai Escènic
Moment d'uns dels concerts de l'EMUMM a l'Espai Escènic