Celebrem que recollim l'Orgànica

Última revisió 10-09-2018 13:39
14/03/2007

Nota: imatge d'arxiu

Aquest cap de setmana passat (10 i 11 de març), s'ha celebrat la Festa de l'Orgànica en dos punts neuràlgics del nostre municipi: la plaça de Ramón y Cajal i la plaça de Marcel·lina Monteys.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament del Masnou, Joaquim Fàbregas, ha valorat molt positivament la participació de la gent, i ha explicat "que les quantitats de matèria orgànica que recull el Masnou, s'han incrementat aquests darrers mesos".

Fàbregas s'ha mostrat satisfet per aquesta millora quantitativa en la recollida, que "és l'efecte de les campanyes de sensibilització que es porten a terme des de la Regidoria, com la que es va impulsar a final del 2006, i de les activitats que, com la Festa de l'Orgànica, sensibilitzen, sobretot, els més petits".

A la Festa, en la qual van participar principalment els més petits, s'hi va poder trobar l'inflable dels residus, tallers ambientals, l'oca de la prevenció, el dòmino dels residus. Més de 400 persones hi van participar al llarg del cap de setmana. Al punt d'informació sobre la recollida selectiva de matèria orgànica es van regalarar bosses compostables i compost. Tot això va estar amenitzat amb espectacles d'animació infantil i una xocolatada.

La Festa de l'Orgànica vol recordar a la ciutadania la importància de reciclar, tant aquesta com les altres fraccions dels residus. Gràcies a l'esforç de tots i totes, actualment, al Masnou, s'està reciclant prop del 30% dels residus que s'hi produeixen, dada que ha millorat siginificativament des dels últims anys, però que encara cal augmentar.