El Masnou s'adhereix a la lluita contra la sida

Última revisió 03-12-2018 08:14
30/11/2018

L'Ajuntament del Masnou dona suport al manifest conjunt promogut per diverses institucions i entitats per al Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, que se celebra l'1 de desembre. Enguany sota el lema "L’esforç conjunt cap a una resposta positiva", té per objectiu de conscienciar la societat, posant un èmfasi especial en l’esforç per impulsar l’eliminació d’obstacles com la serofòbia o discriminació que parteixen les persones VIH positives. 

Al Masnou, fins al 14 de desembre a Ca n’Humet, es podrà visitar l'exposició informativa "Sex o no sex". La mostra, d’educació afectivosexual i de prevenció de les infeccions de transmissió sexual i la sida, posa a l’abast d’adolescents i joves elements informatius i educatius que, defugint plantejaments moralistes, ajuden a orientar actituds i facilitar estratègies per a la promoció d’hàbits saludables i la prevenció de conductes de risc. Visitaran l’expoisició alumnes de 3r i 4t d’ESO dels centres educatius del Masnou i la mostra estarà dinamitzada per una professional de l’entitat PDS Promoció i Desenvolupament Social.  

També es penjaran dos llaços vermells de grans dimensions a la façanes de l’Ajuntament i de l’edifici de Roger de Flor. A més, en aquests equipaments municipals es repartiran llaços vermells com a mostra de solidaritat envers les persones afectades per aquesta malaltia.