El transport urbà del Masnou s'adhereix a la integració tarifària de l'ATM

Última revisió 10-09-2018 13:39
14/05/2007

Amb la signatura del conveni d'adhesió al sistema tarifari integrat, els autobusos urbans s'equiparan amb sistemes de validació compatibles. Així, els ciutadans i ciutadanes del Masnou podran beneficiar-se de la integració tarifària amb la xarxa interurbana i els serveis de RENFE, metro, bus i tramvia de l'àrea metropolitana de Barcelona, a partir de l'1 de desembre.


Aquest dimarts, 15 de maig, s'ha signat el conveni d'adhesió del servei de transport públic urbà de la ciutat del Masnou al sistema tarifari integrat. El conveni l'han signat l'alcalde del Masnou, Eduard Gisbert; el director general de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Ramon Seró, i posteriorment ho farà l'administrador de l'empresa Transports Urbans del Masnou, SL, Vicenç Aragó. A l'acte, també hi ha assistit el director general de Transports Terrestres de la Generalitat de Catalunya, Manel Villalante.


Així, amb la signatura d'aquest conveni, l'Ajuntament subvencionarà a l'empresa prestatària del servei l'adquisició del sistema de venda i validació homogeni quant a maquinari, programari i procediment d'actuació del sistema integrat i, a partir de la seva instal·lació i la corresponent certificació per part de l'ATM, tots els autobusos que presten servei de transport públic regular del Masnou passaran a estar integrats i els usuaris i usuàries de la nostra ciutat disposaran de tota una gamma de títols de transport que els permetran utilitzar tot el sistema de transport públic (autobusos urbans i interurbans, RENFE, Metro, FGC i tramvia) pagant només una vegada. D'aquesta manera, tots els usuaris i usuàries del transport públic urbà del Masnou es podran beneficiar tant d'un preu més econòmic com d'una major comoditat en fer servir un únic títol de transport.

La data d'integració prevista al conveni és l'1 de desembre de 2007.

Més facilitat i comoditat per utilitzar el transport públic
Aquest conveni multiplica les possibilitats en intercanvis, dóna més flexibilitat als ciutadans i ciutadanes del Masnou a l'hora d'utilitzar el transport públic, i fomenta així l'ús d'aquest servei.

En aquest sentit, els usuaris i usuàries del Masnou, situat a la zona 2E del sistema tarifari integrat, passen a disposar d'una àmplia gamma de títols de transport adaptats a les seves característiques de mobilitat.