Vegeu l'àlbum de fotos de la primera part del III Festival de Música del Masnou

">

Continuen els actes amb motiu de l'Any Millet al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:17
09/05/2017

Vegeu l'àlbum de fotos de la primera part del III Festival de Música del Masnou

El darrer cap de setmana van tenir lloc dos actes inclosos a la programació amb motiu de l'Any Millet al Masnou: la conferència “Lluís Millet, impulsor del moviment coral com a factor de cohesió social”, el 5 de maig, i la primera part del III Festival de Música del Masnou, el dia 6.

La conferència, la tarda del divendres, 5 de maig, va ser a càrrec del divulgador musical Pere Andreu Jariod . L'acte, organitzat per Òmnium Cultural d'Alella, el Masnou i Teià, va cloure amb la interpretació d'una peça a càrrec de la Coral Xabec de Gent del Masnou.

Pel que fa al III Festival de Música del Masnou, va arrencar el dia 6 de maig al vespre a l'Església de Sant Pere, amb un concert coral commemoratiu de l'Any Millet que va comptar amb la interpretació de diverses peces musicals per part de tres corals: el Cor Femení Actea, el Cor infantil Sant Cugat i el Cor masnoví Scandicus.

El proper acte d'homenatge al mestre Millet, també emmarcat dins del III Festival de Música del Masnou, serà el 12 de maig, a les 20 h a la sala Joan Comellas de l'Edifici Centre. Hi haurà un recital de cançó sobre "Millet i la seva època", amb Miguel Àngels Dionis al piano i les veus de la soprano Rocío Martínez i el baríton Alex Sanmartí. Per a més informació i reserves, podeu posar-vos en contacte amb el Cor Scandicus ( Tel. 608 637 685 / info@corscandicus.org).

Podeu veure el programa detalladament si cliqueu aquí.