Càmera web

La càmera web del Masnou

La Regidoria de Noves Tecnologies va posar en marxa, a final de juny del 2005, una càmera web que permet, al llarg de l'any, seguir en directe tot allò que té lloc a la platja d'Ocata. S'hi poden veure alguns dels actes de la Festa Major, el Ple de Riure, els trens de Rodalies, el trànsit a la Nacional II, el temps que fa i l'ambient de la platja.

Web cam

Les imatges es renoven cada minut des de la càmera web que en aquests moments hi ha instal·lada al terrat de l'Ajuntament del Masnou. Actualment s'està treballant perquè la imatge s'actualitzi sola cada minut. De moment, si voleu la imatge actualitzada, heu d'actualitzar la pàgina des del vostre navegador (tecla F5).

Es tracta d'una càmera web model AXIS 2420, amb una òptica angular panoràmica. La visió de la càmera abraça des de la torre de vigilància i salvament de la platja d'Ocata fins a l'inici del Club Nàutic del Masnou.

Les imatges de la nostra càmera ja estan fent la volta al món. Hem rebut molts correus electrònics de masnovins i masnovines que treballen o estudien lluny de la vila i que, d'aquesta manera, viuen el Masnou de més a prop.

Àlbum d'imatges curioses

Hem obert l'àlbum d'imatges curioses a partir de les fotografies que ens heu anat enviant. L'aglomeració de passatgers intentant entrar al tren, l'encreuament de dos trens o l'envelat del Ple de Riure a la platja, entre d'altres, són algunes instantànies curioses que us han cridat l'atenció. Animeu-vos i participeu en la creació d'un àlbum ben original!

Visiteu l'àlbum d'imatges curioses i envieu-nos les vostres imatges.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-04-2019 11:09