Tall de trànsit en un tram del carrer d'Itàlia a partir del dilluns 13

A partir del dilluns 13 d’agost es talla al trànsit el tram del carrer d’Itàlia comprès entre els carrers de Roger de Flor i Pintor Domènech Farré. La previsió inicial era que el tall s’estengués fins al divendres 17, però algunes incidències, incloent-hi la meteorologia, han fet que aquest calendari s'allargui. Previsiblement, i sempre segons el desenvolupament dels treballs i les possibles incidències, els talls s'allargaran, aproximadament, una setmana més.

Quan els treballs ho requereixin, el trànsit quedarà tallat entre les 8 i les 19 h. Amb tot, l’empresa constructora s’ha compromès a facilitar el pas del veïnat i intentar que els vehicles puguin circular-hi durant la nit. Tot plegat, però, dependrà de l’evolució de les obres i de les incidències que puguin sorgir.

El motiu del tall de trànsit són les obres de l’Illa Centre. Els treballs que obliguen a tallar el trànsit al tram esmentat del carrer d’Itàlia tenen a veure amb l’obertura de rases que creuaran la calçada, entre d'altres accions.

 

10/08/2018
Hora inici 17:00
Fins el 09/08/2028

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14-09-2018 13:40