Les targetes moneder per a l'alimentació infantil es lliuren a domicili aquesta setmana

Última revisió 24-03-2020 09:14
23/03/2020

Les famílies amb dret a aquesta prestació rebran la visita de persones voluntàries de Protecció Civil

Les famílies que tenen reconegut el dret a rebre una targeta de prepagament per a l’alimentació infantil la rebran al domicili al llarg d’aquesta setmana, de mans d'una persona voluntària de Protecció Civil.

Es tracta d’un total de 254 famílies amb infants empadronats al Masnou i que estan matriculats als centres educatius Ocata, Rosa Sensat, Marinada, el Cim, Sagrada Família, Ferrer i Guàrdia, Lluís Millet, Escolàpies, Bergantí, Turó d’en Baldiri, Alella. S’inclouen, a més, els usuaris i usuàries del Centre Obert Maricel.

Les famílies que tenen dret a rebre aquestes targetes moneder són les que tenen menors beneficiaris d’ajuts de menjador escolar, en els nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. També les que tenen menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat.

Les targetes de prepagament tenen carregat l’import que correspon a cada infant, segons la prestació que té reconeguda. L’ús de les targetes és exclusiu per a compres en els establiments d’alimentació que participen en aquesta iniciativa. Les targetes es poden fer servir des del mateix moment del lliurament, sense que calgui fer cap altra operació prèvia.

Peres, fruita. Imatge de PIRO4D en Pixabay
Peres, fruita. Imatge de PIRO4D en Pixabay