La Fira inaugura el Nadal i estrena ubicació

Última revisió 04-12-2018 10:28
03/12/2018

El Nadal ja és aquí. L’inici de desembre va portar l’esperit nadalenc al municipi. Els dies 1 i 2 la Fira de Nadal es va establir, per primer cop, al recentment urbanitzat carrer de Roger de Flor, des del carrer Sant Miquel i fins al de Barcelona,  i va tenir la plaça de Catalunya com a nucli.

Més d’una cinquantena d’expositors (el 60% dels quals eren de comerç local) van resseguir de dalt a baix el carrer de Roger de Flor per convertir-lo en un gran aparador de productes relacionats amb el Nadal: des dels decoratius fins als gastronòmics, passant pels detalls per fer un regal aquestes festes. Comerciants, artesans i artistes van oferir una àmplia varietat de productes nadalencs que es van combinar, amb èxit, amb les diverses activitats de lleure que es van programar per acostar l'esdeveniment a tots els públics. En aquest sentit, les entitats del Masnou van contribuir a la bona acollida que va tenir l’edició d‘enguany a través d’una programació que va incloure un fotomaton, una exhibició de mitja i patchwork, ball de bastons i altres danses, tallers, una mostra d'improshow, actuacions itinerants, un brou popular i un concert de nadales. A més, amb l’objectiu de convertir-se en un espai de trobada gastronòmic, la Fira va incorporar diverses food trucks, on es van poder degustar menjars d’arreu.

La desfilada de masnovins i masnovines passejant per la Fira i interessant-se pel que s’hi mostrava va mantenir-se al llarg de les dues jornades. Organitzada per la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou amb la col·laboració de l’Ajuntament, des de l’organització, a més de fer-ne una valoració positiva, expliquen que, tot i que no se’n van comptabilitzar els assistents, “ha incrementat substancialment l’afluència respecte de l’anterior ubicació, el pati del Casino”.

Els dies 1 i 2 la Fira de Nadal es va establir, per primer cop, al recentment urbanitzat carrer de Roger de Flor
Els dies 1 i 2 la Fira de Nadal es va establir, per primer cop, al recentment urbanitzat carrer de Roger de Flor