Èxit de la 20a Fira Comercial i Gastronòmica

Última revisió 07-05-2019 08:30
06/05/2019

Tot i que la pluja va ajornar l’obertura de la Fira –prevista per divendres, 3 de maig–, el bon temps del dissabte 4 i el diumenge 5 va fer que s'omplís de gom a gom el recinte firal, que repetia ubicació al port esportiu. La vintena edició de la Fira Comercial i Gastronòmica va aportar, com a novetat, una distribució diferent, amb espais més amplis que van permetre dinamitzar les diferents activitats que es van oferir als visitants. A més, una zona de gastronomia i tast va estar diferenciada de la part de les parades comercials i un escenari va ser el centre de les actuacions musicals de la nit de dissabte.

Durant aquests dos dies, la Fira va atraure molts masnovins i masnovines, però també visitants de municipis veïns. La mostra va ser un aparador per als establiments locals, que van organitzar activitats a l'espai de gastronomia i a l'espai artístic i de creativitat. La tradicional desfilada de moda va aplegar, com ho fa any rere any, milers de persones.

L’acte va comptar amb la presència l’alcalde, Jaume Oliveras; la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, i la de Cultura, Neus Tallada, així com amb diversos càrrecs electes del consistori.

L’Ajuntament ha valorat positivament la Fira i ha agraït a tots els comerços locals, així com també als expositors, a la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme, a Bon Preu i a la Diputació de Barcelona la seva participació i suport.

 

El sol va lluir les jornades de dissabte i diumenge
El sol va lluir les jornades de dissabte i diumenge