Es reestructura l'Equip de Govern

Última revisió 05-11-2019 08:31
04/11/2019

Es modifica també la composició de la Junta de Govern Local

L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, va decretar dijous passat diversos canvis d’atribucions en l’Equip de Govern i va modificar també la composició de la Junta de Govern Local. El motiu principal ha estat donar més pes a dos dels pilars fixats pel Govern en aquest mandat: la salut comunitària i el desenvolupament sostenible. Alhora, se suprimeixen els papers de regidora i regidor adjunt de dues regidores, i s'ajusta la denominació a les funcions que estaven realitzant.

Així, els canvis al Govern es limiten a una redistribució d’algunes funcions de determinats regidors i regidores, així com a modificacions puntuals en la denominació i les competències d’algunes regidories. És a dir, el Govern continua tenint els mateixos nou membres nomenats per l’alcalde el passat 17 juny, en l’inici de l’actual mandat 2019-2023. Tots formen el grup municipal d’ERC, que governa en solitari i en minoria, ja que el Ple municipal està format per 21 regidors i regidores.

Els canvis són els següents:

  • La regidora Neus Tallada manté l’atribució de Turisme, afegint-hi Promoció del Municipi, concepte que inclou la gestió de les fires. Alhora, Neus Tallada deixa de ser regidora adjunta de la Regidoria de Promoció Econòmica, de la qual continua sent titular Sílvia Folch, primera tinenta d’alcaldia i coordinadora de l’Àrea de Serveis Generals.
  • Albert Alfaro passa a ser el regidor de Serveis Generals, competència que fins ara tenia Oriol Fernández, que es manté com a regidor d’Hisenda.
  • Es crea una nova regidoria: la de Festes, que assumeix la promoció de la cultura popular i tradicional i el suport a la realització d’activitats lúdiques i recreatives. Aquesta regidoria s’emmarca dins l’Àrea de Comunitat i Persones, que continua coordinant la tercera tinenta d’alcaldia, Cristina Ramos.
  • Sergio González passa a ser el nou regidor de Festes. Alhora, deixa de ser regidor adjunt de Cultura, la regidora de la qual continua sent Neus Tallada.
  • Es crea una nova regidoria: la de Salut Comunitària, que es fa càrrec de programes de promoció de la salut. Aquesta regidoria s’integra també dins l’Àrea de Comunitat i Persones.
  • Yulay Martínez suma la Regidoria de Salut Comunitària a les seves responsabilitats, a més a més d’una altra regidoria que ja existia, la de Salut Pública i Consum, que fins ara tenia Albert Alfaro.
  • La Regidoria de Medi Ambient assumeix les llicències i autoritzacions ambientals d’activitats, en detriment de la Regidoria d’Urbanisme i Obres.
  • Es canvia el nom d’Agenda Verda per Agenda 2030 de desenvolupament sostenible.
  • Albert Alfaro entra com a nou membre de la Junta de Govern Local, en el lloc que fins ara ocupava Oriol Fernández. No hi ha canvis en la resta de membres d’aquest òrgan.

Regidors i regidores de l'equip de govern i membres del grup municipal d'ERC. Mandat 2019-2023.
Regidors i regidores de l'equip de govern i membres del grup municipal d'ERC. Mandat 2019-2023.