Entitats i col·lectius del Masnou posen en comú propostes sobre l'habitatge

Última revisió 05-11-2019 08:35
31/10/2019

Dimecres, 30 d’octubre, es va dur a terme la segona sessió del procés participatiu del projecte d’elaboració del Pla local d’habitatge del Masnou. Hi van participar diferents entitats o col·lectius del municipi, com Càritas, Creu Roja o la Xarxa d’Habitatge, i també, com a experts, representants de professions vinculades a aquest àmbit (un arquitecte i un advocat), a fi d’aportar-hi la seva experiència.

Durant la sessió, entre els participants es van recollir diverses idees, com l’adquisició, per part de l’Ajuntament, d’habitatges per destinar-los a ús social; destinar-ne més a emergències socials; augmentar el preu màxim del lloguer per a la tramitació dels ajuts al lloguer o dotar de més incentius la Borsa de lloguer social, entre d'altres.

Anteriorment, el 23 d’octubre, va tenir lloc una sessió participativa en què van assistir prop d’una vintena de masnovins i masnovines interessats a abordar aquesta temàtica. La darrera sessió d’aquest procés participatiu serà, properament, amb els càrrecs electes del consistori.

Voleu dir-hi la vostra?

Per obtenir noves idees i suggeriments en relació amb l'accés a l'habitatge al municipi, s’ha habilitat un qüestionari en línia perquè qualsevol ciutadà o ciutadana hi pugui fer les seves aportacions. 

Una vegada recollides, s’oferirà una sessió de retorn informativa, oberta a tots els participants de les diferents sessions anteriors, per presentar-los el resultat final del Pla local d’habitatge, i explicar-los les actuacions previstes en el Pla i com el procés participatiu ha incidit en el disseny de les actuacions.

Va ser la segona sessió del procés participatiu del projecte d'elaboració del Pla local d'habitatge del Masnou.
Va ser la segona sessió del procés participatiu del projecte d'elaboració del Pla local d'habitatge del Masnou.