Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PlatgesAl municipi hi ha dues platges: la platja del Masnou, situada al costat més proper a Barcelona, i la platja d'Ocata, que es troba a la banda del port més propera a Matarķ. Destaquen per les aigües tranquilˇles de color blau i una sorra de gra gruixut i daurat. La platja d'Ocata, és la principal, per la ubicaciķ, la grandāria i l'amplada. D'altra banda, la platja del Masnou, situada al sud del port esportiu, és una platja més estreta i tranquilˇla.

Es pot accedir fācilment a totes dues platges des del centre urbā i estan ben comunicades amb transport públic. Hi ha equipaments sanitaris, ārees de joc infantil, dutxes, un passeig marítim, equipaments esportius i accés al port esportiu. A més, a la platja d'Ocata hi ha carril bici, circuit esportiu i, durant la temporada d'estiu, es pot gaudir d'un refresc a la vora del mar als coneguts bars de platja, que ofereixen espectacles, monōlegs, música en directe...

Més informaciķ:

Consulteu tota la informaciķ de les platges, serveis, etc. aquí.

Vegeu altres platges del Maresme aquí.

 
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarqučsEl Masnou. Terra de marEspai Escčnic Ca n'Humet"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaPerfil del contractantoferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgeQueda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00